Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

eenma ds 2015

Την Τετάρτη 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης, κατά την οποία διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΜΑ Χαράλαμπος Σημαντώνης προέβη σε απολογισμό των πεπραγμένων για το 2014 κάνοντας εκτενή αναφορά των δράσεων και δραστηριοτήτων της Ένωσης σε βασικά θέματα ναυτιλιακού ενδιαφέροντος σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στη συνεργασία με τις άλλες ενώσεις και ιδίως με την Ε.Ε.Ε. με σκοπό την επίτευξη στόχων, ενιαίας ναυτιλιακής πολιτικής.
Ανέπτυξε τις δράσεις της Ένωσης για την επόμενη τριετία, εστιάζοντας στην ομιλία του, την ανάγκη προσαρμογής των μελών της Ένωσης στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της νέας εποχής εν μέσω βαθειάς κρίσης της ναυλαγοράς με ένα στόλο που ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα γήρανσης και ανταγωνισμού.
Οι Εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συνεχίστηκαν με αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου τριετούς θητείας.

Τα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. είναι:
Πρόεδρος: Σημαντώνης Χαράλαμπος
Α’ Αντιπρόεδρος: Τερζής Βασίλειος
Β’ Αντιπρόεδρος: Σουραβλάς Γεώργιος
Γραμματέας: Αλεξανδράτος Γεώργιος
Ταμίας: Βαμβακάρης Ανδρέας

Μέλη:
Αγγελόπουλος Αλέξιος
Λιάπης Νικόλαος
Σπυριδάκης Δημήτριος
Τσαλαμανιός Ευστράτιος - Παναγιώτης
Αναπληρωματικά μέλη:
Ταπεινός Δανιήλ
Ψαράς Ιωάννης