Νέο πλοίο για την Golden Star Ferries

golden star ferries

Η Golden Star Ferries ανακοίνωσε την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη πλοίου που θα προστεθεί στον στόλο της. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελληνική Ακτοπλοΐα από το 2011 με το Ε/Γ- Ο/Γ SUPERFERRY II, μία περίοδο δύσκολη για την χώρα, με αρχή και σύνθημα της: Άσφάλεια – άνεση – συνέπεια.

Στο παραπάνω πλαίσιο, με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αποκτήθηκε το νέο πλοίο το οποίο αφού προσαρμοσθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας και πληρεί όλους τους κανονισμούς της Eurosolas, θα στολίζει τις Κυκλάδες, θα εξυπηρετεί τα νησιά και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στα ταξίδια, αρχής γενομένης από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Τα χαρακτηριστικά του πλοίου είναι: Ολικό μήκος 121 μ. πλάτος 20 μ. βύθισμα 5 μ., ολική χωρητ. 4258 τον., δυνατότητα μεταφοράς 2000 επιβατών 300 Ι.Χ. ή 40 Φ/Γ, θα διαθέτει καμπίνες επιβατών, σαλόνια διακεκριμμένης και οικονομικής θέσης, καθίσματα αεροπορικού τύπου, καταστήματα, άνετους κοινόχρηστους χώρους, stabilizers και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για ένα ασφαλές και άνετο ταξίδι όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Η εταιρεία ευχαριστεί το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες για την αποδοχή και την αγάπη που περιέβαλαν την Golden Star Ferries στα τέσσερα χρόνια της ζωής της και διαβεβαιώνει για τις προσπάθειες βελτίωσης των υπηρεσιών που θα παρέχονται.

eep logo