Επίσκεψη Γ. Μώραλη στο 16ο East Med Yacht Show

moralis emys

Tο Σαλόνι Σκαφών θαλάσσιου τουρισμού διεθνούς εμβέλειας, που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην πόλη μας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά

Ο κ. Μώραλης περιηγήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου  με την οικογένειά του και με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνη Στελλιάτο στα εντυπωσιακά σκάφη, ενώ επισκέφθηκε και τα περίπτερα εκθετών.

Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στην έκθεση με περίπτερο, προβάλλοντας την πόλη με την καμπάνια «Destination Piraeus». Στο περίπτερο του Δήμου, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τον 36σέλιδο τουριστικό οδηγό «Destination Piraeus Guide», αλλά και να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα και τις ομορφιές του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Επισκέφθηκα το 16ο East Med Yacht Show την έκθεση σκαφών θαλάσσιου τουρισμού, που φιλοξενούμε για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί άκουσα θετικά σχόλια από τους εκθέτες και είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι η φετινή διοργάνωση είναι καλύτερη από την περυσινή. Αυτό μας γεμίζει χαρά και είναι βέβαιο ότι κάθε χρόνο θα βελτιωνόμαστε. Επιθυμία μας είναι το East Med Yacht Show, να αποτελέσει θεσμό για την πόλη του Πειραιά, καθώς πρόκειται για μια διοργάνωση με διεθνή απήχηση στον κόσμο του τουρισμού. Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει και φέτος με περίπτερο, προβάλλοντας την πόλη με την καμπάνια «Destination Piraeus». Το Σαλόνι Σκαφών είναι ακόμα ένα βήμα στην προσπάθεια που κάνουμε ως Δημοτική Αρχή να αναδείξουμε τον Πειραιά σε ελκυστικό τουριστικό προορισμό, με έναν συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό για την τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά και την προώθηση της τουριστικής καμπάνιας Destination Piraeus. Ο Πειραιάς πρέπει να είναι εξωστρεφής, να προβάλλει τις ομορφιές του, τη μοναδικότητά του. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις δυνατότητες και τις υποδομές που προσφέρει η πόλη μας ως προορισμός διεθνούς βεληνεκούς για τα σκάφη αναψυχής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την αγαστή συνεργασία και να προσκαλέσω τον κόσμο να επισκεφθεί μέχρι αύριο το 16ο East Med Yacht Show».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος, δήλωσε: «Μετά την έναρξη του 16ου East Med Yacht Show στην Μαρίνα Ζέας, η πόλη του Πειραιά είναι πλέον αναγνωρισμένη διεθνώς ως ένα από τα 4 μεγαλύτερα Σαλόνια του κόσμου: Antiqua, Πειραιάς, Μαρμαρίδα και Γένοβα. Ο Πειραιάς πήρε τη θέση του Πόρου και πλέον θα είναι μόνιμα στο παγκόσμιο yachting ως το 4ο μέρος που γίνονται τα μεγαλύτερα Σαλόνια θαλασσίου τουρισμού. Η εξαιρετική συμβολή του Δήμου και η βοήθεια όλων, του Υπουργείου Ναυτιλίας και η ευγενής υποστήριξη του ΕΟΤ, μας βοήθησαν έτσι ώστε το 16ο East Med Yacht Show να έχει μεγάλη επιτυχία. Έχουμε περίπου 60 επαγγελματικά-τουριστικά σκάφη, 40 περίπου περίπτερα εκθετών που ασχολούνται με το χώρο και πιστεύουμε ότι θα αποδώσει και για την προώθηση των ναυλώσεων και για την προώθηση του τουρισμού, ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα και ότι ο Πειραιάς είναι μια εκ των ασφαλών πόλεων της γης».

Το 16ο East Med Yacht Show ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Μαΐου.

eep logo