Πειραϊκό άρωμα στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

nd euroshmaies

Πέρα από την πανηγυρική επιβεβαίωση του Portnet που ήδη νωρίς χθες ανέφερε ότι ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, στο ψηφοδέλτιο που ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκει κανείς κι άλλη στελέχη που έχουν σχέση με το μεγάλο λιμάνι.

Υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ λοιπόν θα είναι ο πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ, στέλεχος της Κομισιόν Νίκος Γιαννής, αλλά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της XRTC Business Consultants Γιώργος Ξηραδάκης. Βέβαια, σχέσεις με τον Πειραιά διατηρεί και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής ήδη από το 2014 και εκ νέου υποψήφιος.

Φυσικά και δεν επρόκειτο να είναι και δεν είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Ανδριανόπουλος, όπως διέδιδαν μη καλά πληροφορημένα sites.

Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι ότι η «Πειραϊκή Φρουρά» του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στον Πειραιά καταφέρνει να ανοίγει μια «βεντάλια» που καλύπτει έναν ευρύτατο χώρο από τη λαϊκή δεξιά έως το φιλελεύθερο κέντρο.
Τι θα αποδώσει; Θα φανεί στις κάλπες…

eep logo