Κρουαζιέρα: Επανέρχεται δυναμικά η Τουρκία!

istanbul cruiseships

«Ανοίγουν» οι ορίζοντες για συνδυαστικούς πλόες μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ και Αιγύπτου

 

Δυναμική επαναφορά της Τουρκίας στην κρουαζιέρα το 2020. Αυτό διαφαίνεται από την δημοσιοποίηση των κρουαζιερών που έχουν προγραμματιστεί για τη διετία 2019-2020 από μεγάλες εταιρίες που διαχειρίζονται κρουαζιερόπλοια.

Αν δεν υπάρξει «αναταραχή» στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, όπου η κατάσταση για μερίδα των tour operators εξακολουθεί «ρευστή», οι προσεγγίσεις στα Τουρκικά παράλια θα αυξηθούν σταδιακά, επανερχόμενες όσον αφορά στις συχνότητες στα προς του 2016 επίπεδα.

Ήδη πέντε εταιρίες, με πλέον πρόσφατη αυτή της Seabourn, έχουν συμπεριλάβει προσεγγίσεις σε ελληνικούς αλλά και τουρκικούς προορισμούς στο Αιγαίο. Το γεγονός χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα θετικό για την ανατολική Μεσόγειο καθώς πολλές εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων είχαν αποτραβήξει μονάδες τους προς προορισμούς της δυτικής Μεσογείου.

Η εξέλιξη «ανοίγει» τους ορίζοντες για συνδυαστικούς πλόες σε προορισμούς μεταξύ Ελλάδας, Τουρκίας, Ισραήλ και Αιγύπτου, επαναφέροντας το ενδιαφέρον για προορισμούς της ανατολικής Μεσογείου στα επιτελεία των εταιριών αλλά και των tour operators.

theseanation.gr

eep logo