Ο Τάσος Κάρλες στηρίζει Νίκο Βλαχάκο!

karles tasos

Με μια λιτή αλλά και σαφή ανάρτηση, με έντονα συναισθηματικά στοιχεία, στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Τάσος Κάρλες, επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, ανακοινώνει δυο πράγματα. Ότι μετά από 33 συνεχόμενα χρόνια παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε ο χρόνος να κλείσει αυτός ο κύκλος. Και ότι συντάσσεται και υποστηρίζει απερίφραστα την υποψηφιότητα του Νίκου Βλαχάκου για τον Δήμο Πειραιά.

Ολόκληρη η δήλωση του Τάσου Κάρλε είναι η εξής:
«Έπειτα από 33 έτη συνεχούς παρουσίας ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πειραιά, ήρθε η ώρα αυτός ο κύκλος να κλείσει. Η προσφορά μου όμως - έτσι το αισθάνομαι - δε σταματά.
Στέκομαι στο πλευρό του νεοδημοκράτη υποψηφίου δημάρχου Πειραιώς Νικόλαου Α. Βλαχάκου και δηλώνω αρωγός της προσπάθειας του ιδίου και των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν για ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαι δίπλα τους για ότι χρειαστεί.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια».
Η επιλογή αυτή του Τάσου Κάρλε – ο οποίος, μην το ξεχνάμε, ήταν επικεφαλής της παράταξης του Βασίλη Μιχαλολιάκου μετά την παραίτηση του πρώην Δημάρχου από το Δημοτικό Συμβούλιο - έχει την πολιτική της σημασία κατά το ότι οι δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη και κυρίως όσοι είχαν μείνει περιμένοντας τις αποφάσεις του Β.Μιχαλολιάκου για τον δήμο, συντάσσονται με τον γιατρό Νίκο Βλαχάκο, που άλλωστε είναι ο επίσημος υποψήφιος δήμαρχος του κόμματός τους.

ΣΣ
Το Portnet χαιρετίζει και τιμά τον 33χρονο κύκλο του Τάσου Κάρλε στα δημόσια πράγματα του Πειραιά. Η παρουσία του ήταν πάντοτε έντιμη, διαφανής και διαυγής. Από τους πιο μελετημένους και καλούς γνώστες των θεμάτων του Πειραιά, συνέβαλε πάντοτε είτε από θέσεις ευθύνης, είτε από τις θέσεις της δημοτικής μειοψηφίας, στην αναζήτηση των βέλτιστων λύσεων για το καλό της πόλης. Κέρδισε έτσι δίκαια το δημόσιο έπαινο και την αναγνώριση φίλων και πολιτικών του αντιπάλων. Του εύχεται πάντοτε υγεία!

eep logo