Ποιοι βάζουν τρικλοποδιές στη ΝΔ Σαλαμίνας;

mixalarou nd

Σημαντική δουλειά που αναβάθμισε τη Νέα Δημοκρατία σε μια καίρια περίοδο πραγματοποιεί στο νησί της Σαλαμίνας η νέα πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης κα. Σόνια Μιχάλαρου. Δικηγόρος και μαχητική η ίδια, έχει κατορθώσει μια οργάνωση που για χρόνια υπολειτουργούσε να την κάνει ξανά αξιόμαχη, ενώ δεν είναι τυχαίο πως μέσα σε ελάχιστο διάστημα και νέα μέλη έχει γράψει και έφερε ως ομιλητές τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη, Βασίλη Κικίλια και Γιώργο Πατούλη. Θα πρέπει να τονίσουμε πως η Σαλαμίνα για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι εξαιρετικής σημασίας κι αυτό διότι ανέκαθεν το νησί ήταν το αντίβαρο στην αριστερόστροφη υπόλοιπη Β' Πειραιά.

Ενδιαφέρον είναι πάντως το γεγονός πως η προσπάθεια αυτή της κυρίας Μιχάλαρου κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Κι αυτό διότι η ίδια μαζί με την ομάδα της επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα, τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κι εκ της θέσεως του υπεύθυνος για την ομαλή πορεία όλου του κόμματος στην εν λόγω περιφέρεια Μιχάλης Λιβανός την αντιπολιτεύεται.

Με προσωπική φιλοδοξία να είναι υποψήφιος βουλευτής (σ.σ. αν και ρητά ο αρχηγός του κόμματος απαγορεύει κάποιος να έχει κομματική θέση και να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές) ο κ. Λιβανός κατηγορείται πως δεν παρέχει βοήθειες στην τοπική Σαλαμίνας και πως έχει προσδεθεί πολιτικά στο άρμα του πρώην Δημάρχου του νησιού και στελέχους του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Τσαβαρή. Δεν είναι τυχαίο πως "άνθρωποι" του κ. Λιβανού στη Σαλαμίνα είναι ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Ελευθεριάνος και ο δημοτικός σύμβουλος του κ. Τσαβαρή Παναγιώτης Νούλας. Μάλιστα ο Μιχάλης Λιβανός είχε προωθήσει τον "πράσινο" Γιάννη Τσαβαρή στην Πειραιώς για να πάρει στήριξη κάτι όμως που δεν έχει κατορθωτό λόγω της μικρής παρέμβασης του Μιχάλη Λιβανού στα κεντρικά του κόμματος. Αντιθέτως, η ενέργεια του αυτή δίχασε το κόμμα καθώς άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι όπως οι κ.κ. Ισιδώρα Νάννου και Θανάσης Μακρής έχουν μακρά πορεία στη ΝΔ ενώ και ο ναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης συνομιλεί με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες έχουν δημιουργήσει με ευθύνη του προέδρου της ΝΟΔΕ και λόγω της φιλοδοξίας του διχασμό μετά από μια περίοδο ενεργειών πολιτικής ανάκαμψης εκ μέρους της προέδρου Σόνιας Μιχάλαρου.

eep logo