Η μπαλάντα του εσωρούχου...

intimissimi underwear

του Δημήτρη Καπράνου

Συμπαθάτε με, αγαπητοί, αλλά κάπου τα έχουμε μπερδέψει όλα! Και πολύ φοβάμαι ότι θα φθάσουμε "στο άλλο άκρο", θα καταργηθεί το φλερτ, ίσως και ο έρως, ίσως και αυτή ταύτη η ερωτική πράξις!
Πολύ φοβούμαι ότι εις το εγγύς μέλλον τα παιδιά θα γίνονται "κατά παραγγελίαν", θα παραγγέλνεις το παιδί που θέλεις και θα στο φέρνουν στο σπίτι! Θα έχει δε τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Τη μύτη του μπαμπά σου, τα μάτια της πεθεράς σου, τα μαλλιά της μαμάς σου και τα μακριά δάχτυλα του (πιανίστα, βιολονίστα ή... πορτοφολά) πενθερού σου!
Γιατί τα γράφω όλα τούτα; Μα, δεν βλέπετε τί γίνεται; Ακόμη και η "λοξή ματιά" του ανδρός προς τη γυναίκα, θεωρείται πλέον "Σεξισμός"!
Αρκεί να πεις στη γραμματέα σου "Παρακαλώ, σηκώστε το τηλέφωνο" και να σε καταγγείλει για "Σεξισμό", επειδή της το είπες με ...λάγνο ύφος!
Ναι,. δεν είναι υπερβολή! Η "χειραφέτηση" (κουραφέξαλα) της γυναίκας, οδήγησε σε εξωφρενικές ενέργειες. Στη χώρα μας, εξεμάνησαν οι κυρίες της "Γραμματείας (αν)Ισότητας" και "Έκοψαν" τη ρεκλάμα, αλλά εσιώπησαν σε άλλη περίπτωση εμφανούς "Σεξισμού", προερχομένου, όμως, εξ αριστερών!
Υπάρχουν, όμως, και χειρότερα! Και μάλιστα που; Στην Γαλλία, την χώρα της ελευθεριότητος και της εκλύσεως των ηθών!
Μάλιστα! Στην χώρα όπου οι τοίχοι των Βερσαλλιών ερυθριούσαν με όσα έβλεπαν και άκουγαν στις κρεβατοκάμαρες των Βασιλέων και των παλλακίδων τους, στην χώρα όπου καθιερώθηκε η λέξις "Μαιτρέσα", εκεί όπου οι Πρόεδροι της Δημοκρατίας έχουν δημιουργήσει ήδη παράδοση στις (λεγόμενες) "Ροζ ιστορίες" !
Κατακραυγή, διασυρμός, κίνδυνος να οδηγηθεί σε παραίτηση ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν.
Όχι, δεν έχει εξώγαμα, δεν χώρισε τη γυναίκα του για να πάρει μια ηθοποιό διάσημη, δεν τον τσάκωσαν να πηγαίνει στο σπίτι της ηθοποιού ερωμένης του με βέσπα και κράνος!
Ο Σαπέν κατηγορείται για "αδίκημα" το οποίο διέπραξε τον Ιανουάριο του 2015. Τότε, είχε "βγει στον αέρα" μια "καταγγελία" ότι ο υπουργός ... τράβηξε το επάνω λάστιχο από το εσώρουχο μιας ρεπόρτερ η οποία κάλυπτε (μάλλον ...αποκάλυπτε) το οικονομικό φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
"Δεν το τράβηξε, το άγγιξε" υποστήριξαν κάποιοι αυτόπτες και το "σκάνδαλο" δεν έλαβε συνέχεια. Τώρα, όμως, ασφαλώς με σκοπιμότητα, άλλοι αυτόπτες ισχυρίζονται ότι ο υπουργός "Άπλωσε το χέρι του αυθαιρέτως"! Και η Γαλλία, ήτις συγκλονίζεται από κινητοποιήσεις κατά των αντεργατικών αποφάσεων του "πεταχτούλη" Ολάντ, σκανδαλίζεται και με το τεράστιο "Θέμα Σαπέν".
"Ήταν κανονικό γυναικείο εσώρουχο ή ήταν "στρινγκ"; Αγγιξε απλώς ή τράβηξε το επάνω άκρο του ο υπουργός; Αποτελεί ή όχι σεξουαλική παρενόχληση η πράξις του Σαπέν;
Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής " δεν έχει προσδιορισθεί ακριβώς η ιδιαίτερη συνομοταξία στην οποία ανήκει το επίμαχο εσώρουχο", αλλά και μόνη η αναφορά του ήταν αρκετή για να δοθεί στην υπόθεση ο τίτλος "Στρινγκ-γκέιτ"!
Τι τα ήθελες, κύριε Σαπέν τα "τραβήγματα"; Δεν έχεις αντιληφθεί ότι σε λίγο θα απαγορεύεται και το "κοίταγμα";

eep logo