Oil One: Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα γίνονται Βιομηχανική ζώνη...

kamas pantelis

του Παντελή Καμά

Να κάνουμε μια απλή παρατήρηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τροποποίησε μόνο, το άρθρο 70 ως προς την παράταση της λειτουργίας των Βιομηχανιών σε περιοχές που άλλαξε η χρήση γης. Tο πήγε και ένα βήμα παρακάτω. Ενέταξε στη ρύθμιση και τις Βιομηχανίες που ανήκουν στην κατηγορία sevezo 3. Έτσι η Oil One, ακόμα και αν πάψει να χαρακτηρίζεται εταιρεία μεσαίας όχλησης, θα είναι ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ. Αυτά τα έκανε ως κυβέρνηση.

Γιατί τα γράφω αυτά; Καταλαβαίνω ότι ένα μέρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φορτώσει την καταστροφή της πόλης μονομερώς στον κύριο Βρεττάκο, πετώντας τις ευθύνες του κόμματος τους, από πάνω του.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:
1. Ο Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ ο κος Τζανής με την ψήφο και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται και στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, έδωσαν στην ΔΕΗ, συντελεστή για τον ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου 2,6. Ο κος Βρεττάκος μετά από 5 χρόνια θυμήθηκε κάτι να κάνει. Αφού εμείς φέραμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ελπίζω να μην πάρει το χώρο η Cosco. Θα επανέλθουμε για αυτά σύντομα
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε την κερκόπορτα για Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στο Σχιστό. Ο κος Βρεττάκος συναίνεσε. Το αν σήμερα διαφωνεί, θα το διαπιστώσουμε σύντομα. Έχω ισχυρές αμφιβολίες και ενδειξεις για το αντίθετο.
3. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την αποικιοκρατική σύμβαση με την Cosco, άνοιξε την πορεία καταστροφής του Πειραιά και της πόλης μας.

Δεν υπάρχει λοιπόν καλός ΣΥΡΙΖΑ και κακός Βρεττάκος. Δεν υπάρχει ούτε και το αντίθετο. Είναι όλοι τους ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΕΎΘΥΝΟΙ.
Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα με τη Δική τους υπογραφή και την σημερινή κυβερνητική πολιτική, γίνονται Βιομηχανική ζώνη.

 

eep logo