Σπάζοντας κάθε ρεκόρ!

zoupis zaxarias

του πολιτικού αναλυτή Ζαχαρία Ζούπη

Η Κυβέρνηση πάει να σπάσει κάθε ρεκόρ. Έσπασε ρεκόρ σε ψέματα. Έσπασε κάθε ρεκόρ λαϊκισμού και τυχοδιωκτισμού. Ήταν η πρώτη αριστεροακροδεξιά Κυβέρνηση στην Ευρώπη. Άνοιξε τον χορό στην εμφάνιση σειράς λαϊκίστικων κινημάτων. Κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να κάνει ζημιά 100 δις. ευρώ στην Ελληνική Οικονομία. Κατάφερε να μας φέρει άλλο ένα Μνημόνιο που δεν χρειαζόταν. Έσπασε κάθε ρεκόρ στην υπερφορολόγηση. Έχει κατακρεουργήσει την Αγορά. Δεν έχει να εμφανίσει ούτε μία επένδυση. Κατάφερε να είναι η χώρα και χωρίς Μνημόνιο και χωρίς δυνατότητα δανεισμού από τις αγορές. Παραχώρησε μέσω του Υπερταμείου για 100 χρόνια όλη την δημόσια περιουσία.

Δεν της αρκούν αυτά. Επί των Κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ υπάρχει μια έξαρση διώξεων, σπάζοντας κάθε ρεκόρ συγκρότησης Εξεταστικών και Προανακριτκών Επιτροπών και αριθμού πολιτικών που διώκονται. Από τους πρώην Πρωθυπουργούς που βρίσκονται εν ζωή όλοι – πλην Κ.Καραμανλή- βρίσκονται είτε επί διωγμό, είτε ενοχοποιημένοι πολιτικά . Αν αυτό δεν παραπέμπει σε αντίληψη Μαδούρο, τότε σε τι παραπέμπει;

Σε καμία επιτροπή δεν πρόκυψε κάτι. Για καμία κατηγορία δεν αποδείχτηκε τίποτα. Όσον αφορά δε στο άνοιγμα των λογαριασμών Σημίτη, δεν έχει δοθεί καν καμία εξήγηση για τον λόγο που το επέβαλε. Είναι φανερό και στους πιο αδαείς ότι το μόνο που έμεινε στην κυνική, αλαζονική, αδίστακτη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για να να κρατήσει το ιδεολογικά και πολιτικά προδομένο « στράτευμα» ετοιμοπόλεμο χρειάζονται « αίμα». Δεν τους πειράζει να παίζουν με υπολήψεις. Απλά θέλουν να έχουν ομήρους μέχρι τις εκλογές και μετά ας αθωωθούν όλοι.

Ωστόσο οι πρόθυμοι « Ρασπούτιν» και οι μπροστά σε αδιέξοδα επικοινωνιολόγοι θα την πατήσουν για άλλη μια φορά. Και τότε, θα ψαχτούν όλοι οι σκελετοί που κρύβουν.

eep logo