Βραδιά με Κύπελλα, αουτσάιντερ και ελλείψεις

podosfairo

Ποδοσφαιρική βόλτα, της μανικοτρίβελης γίνεται σήμερα από πλευράς πλήθους αγώνων και προγράμματος αλλά οι αποδόσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα.

Από Copa del Rey (νοκ άουτ τα ματς) η αξία είναι με την Αλμερία, στην 5άρα επί της Αλαβές έδειξε πόσο σοβαρά κοιτά τον θεσμό και η Οσασούνα κατεβαίνει με απουσίες, ειδικά μεσοεπιθετικά.

Νοκ άουτ προημιτελικός και στο Coppa Italia. Η Γιουβέντους με σχεδόν καθολικό rotation υποδέχεται τη ΣΠΑΛ, αλλά και πάλι, καλούτσικη ενδεκάδα θα έχει, με Ραμπιό, Ράμσεϊ και Πορτανόβα στο κέντρο και μπροστά Μπερναρντέσκι, Κουλουσέφσκι και Μοράτα.

Στη Γαλλία βρήκαν ημερομηνία και στρίμωξαν άρον άρον για απόψε το Λοριάν – Ντιζόν, από τις 7/1 οι γηπεδούχοι ήταν σε απομόνωση με πολλά κρούσματα, εξ αυτών (αλλά και για άλλους λόγους) λείπουν ο κίπερ Ναρντί, οι μπακ Μέντες, Λε Γκοφ και οι εξτρέμ Ντιαρά, Λοριαντέ. Η Ντιζόν μπήκε στη σεζόν με καρέ ηττών εκτός έδρας αλλά σε δύσκολα γήπεδα (Λιόν, Παρί κλπ.) και έκτοτε έκανε 2-3-0 παίζοντας με πλάνο.

Η απουσία του γκολτζή Βάρντι δίνει μια τύχη παραπάνω στην Εβερτον, και να έπαιζε δεν μπορεί να είναι αουτσάιντερ υποδεχόμενη τη Λέστερ. Σοβαρή στο γήπεδο, με πλάνο, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ποντάρεται αν και είναι σύνολο ψυχολογίας: αν δεχθεί πρώτη γκολ, χάνει ώρα έως ότου συνέλθει.

Με μόλις έναν άσο στα τελευταία 18 και κανέναν εδώ και επτά μήνες (0-6-7), συν καμία νίκη ημέρα Τετάρτη σε επίπεδο Premier (0-5-5) θα έλεγε κανείς ότι η Μπράιτον έχει καλή ευκαιρία, υποδεχόμενη τη Φούλαμ του σερί 0-5-3. Πλην όμως οι «κότατζερς» αρχίζουν να παίζουν με την μπάλα κάτω, κάνουν περισσότερες φάσεις.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου στο Foxbet.gr

eep logo