Στοιχήματα για… κάθε γούστο στο Euro

euro aproopta

To Euro είναι γιορτή του ποδοσφαίρου αλλά και μια καταπληκτική ευκαιρία για στοίχημα. Και όταν συνδυάζεις τη διασκέδαση με το ποντάρισμα, το αποτέλεσμα είναι το… fun bet. Και από δαύτα υπάρχουν μπόλικα, όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του Euro 2020. Από την πιθανότητα να σκοράρει τερματοφύλακας, μέχρι το αν η μπάλα θα σπάσει την οθόνη του VAR, αποδόσεις φαίνεται πως υπάρχουν για κάθε μικρό και μεγάλο ενδεχόμενο.

Εισβολή στο γήπεδο
Το 2004 ο Τζίμι Τζαμπ βούτηξε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τελικού, βοηθώντας με τον τρόπο του την Ελλάδα να κατακτήσει το τρόπαιο. Η εισβολή φέτος παίζεται στα προγνωστικά Euro και δεν αφορά μόνο… δίποδα. Ο άντρας εισβολέας πληρώνει 3.00, η γυναίκα 4.00, ενώ τα ζώα παίζουν πιο ψηλά. Συγκεκριμένα υπάρχουν στοιχήματα για σκύλο (9.00), πάπια (12.00), σκίουρο (12.00), γάτα (16.00) και κοτόπουλο (16.00).

Τα καμώματα της μπάλας
Φαντάζεστε μια στραβοκλοτσιά να στείλει την μπάλα στο μόνιτορ του διαιτητή. Ε, αν κάτι τέτοιο συμβεί, όσοι το πίστεψαν θα πληρωθούν σαράντα φορές το ποντάρισμά τους. Στο 8.00 να βρει η μπάλα κάποιο δύσμοιρο πουλί, στο 26.50 να φύγει εκτός σταδίου.

Στοιχήματα πανηγυρισμών
Υπάρχουν βαρετοί πανηγυρισμοί. Και μετά υπάρχουν οι υπερπαραγωγές. Η δεύτερη κατηγορία δίνει αφορμή για στοίχημα. Πανηγυρισμός με τούμπα; Απόδοση 2.00. Αν αυτή η τούμπα είναι ανάποδη; Πάμε στο 4.00. Η διπλή πληρώνει 9.00, όσο και η σέλφι με κινητό. Αν τώρα αυτός ο πανηγυρισμός οδηγήσει σε αποβολή, με δεύτερη κίτρινη ή απευθείας κόκκινη, τότε θα έχουμε μια απόδοση της τάξης του 11.00.

Ο Πάπας και οι τερματοφύλακες
Τα ειδικά στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Από το αν ο Πάπας θα βρεθεί σε κάποιο γήπεδο ως το γκολ από τερματοφύλακα ή με πέναλτι αλά Πανένκα, υπάρχουν πονταρίσματα σχεδόν για τα πάντα.

eep logo