Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβης!

terrorism

Του κ.Μακρυγιάννη*

Αποσβολωμένη έμεινε η Ευρώπη από το τετραπλό τρομοκρατικό κτύπημα φανατικών ισλαμιστών στο Παρίσι! Τα μέσα ενημέρωσης επί μακρόν είχαν αναμεταδόσεις ειδήσεων, από τις οποίες οι νεότερες γνωστοποιούσαν αυξημένο αριθμό θυμάτων. Η Γαλλία ευθύς έκλεισε τα σύνορά της και κάποιοι «θερμόαιμοι» πυρπόλησαν καταυλισμούς προσφύγων στο έδαφός της. Αρκετοί δικοί μας πολιτικοί, με την αμετροέπεια που τους χαρακτηρίζει, καυτηρίασαν τις τρομοκρατικές δράσεις υπερτονίζοντας ότι αυτές συνιστούν ενέργειες κατά του πολιτισμού και της δημοκρατίας. Μάλιστα κάποιοι υπερφίαλα δήλωσαν ότι δεν φοβούνται τους εχθρούς της ελευθερίας, σαν να ήθελαν να προκαλέσουν και να προσκαλέσουν στη χώρα μας τους τρομοκράτες.
Ήταν πράγματι αναπάντεχο το πλήγμα και κατέλαβε μία ισχυρή ευρωπαϊκή χώρα απροετοίμαστη; Ασφαλώς όχι. Σε πλήθος διαδηλώσεων σε ευρωπαϊκές πόλεις φανατικοί μουσουλμάνοι έγραφαν σε πινακίδες ότι θα τιμωρηθεί κάποτε και η Ευρώπη. Ο ισλαμικός κόσμος δεν είναι αρραγής, γι’ αυτό και εμφανίζεται εν πρώτοις ανίσχυρος να αντιμετωπίσει τις διαρκείς προκλήσεις των χωρών της Δύσης. Έχουμε την εντύπωση ότι οι λαοί των ισλαμικών χωρών έχουν λησμονήσει ότι οι χώρες τους υπήρξαν επί μακρόν αποικίες των «χριστιανών». Έχουμε ακόμη την εντύπωση ότι, καθώς τους θεωρούμε απολίτιστους, δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τα όσα κατεργάζονται σε βάρος τους οι δυτικοί στην υπηρεσία του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαίου. Έχουμε, τέλος, την τραγικά εσφαλμένη εντύπωση, ότι η διαίρεση και η αντιπαλότητα σουνιτών σιιτών, εγγυάται την ύπαρξη φιλικών προς τη Δύση χωρών με σουνιτικό πληθυσμό. Αυτά όλα εξέθρεψαν τη σουνιτική τρομοκρατία, καθώς είναι βέβαιο ότι ακόμη και στις χώρες, όπου οι ηγέτες εμφανίζονται ως άκρως φιλοδυτικοί, οι λαοί αντιπαθούν στο έπακρο τους «άπιστους», ακόμη και όταν προσφέρουν σ’ αυτούς «υπηρεσίες».
Κατά τις τελευταίες δεκαετίες οι δυτικές χώρες ακολουθούν προκλητική φιλοϊσραηλινή πολιτική. Οι κυβερνήσεις τους είναι υποχείρια του σιωνισμού, μέσω του τραπεζικού κεφαλαίου, το οποίο η οργάνωση ελέγχει κατά τρόπο ασφυκτικό. Οι μουσουλμάνοι δεν είναι αφελείς, ώστε να μην αντιλαμβάνονται ότι όλες οι συμφορές προκαλούνται από τις επεμβάσεις των δυτικών στα των χωρών τους προς εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων εχθρών τους. Μόνο κατά τα τελευταία έτη οι δυτικοί, και εμείς μαζί τους, ρήμαξαν το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, το Σουδάν, τη Σομαλία. Όταν οι φανατικοί ισλαμιστές βρουν ευκαιρία, λαμβάνουν εκδίκηση. Βέβαια ορθώνεται το ερώτημα: Γιατί στρέφονται αυτοί κατά αθώων, όπως στις περιπτώσεις των διδύμων πύργων της Νέας Υόρκης, του μετρό της Μαδρίτης, του Παρισιού τέλος; Το ερώτημα απαντάται με άλλο: Πόσο αθώοι είμαστε όλοι, εμείς, που τόσα χρόνια καλοπερνούσαμε, ως ευνοούμενα παιδιά του συστήματος, και μας άφηνε παγερά αδιάφορους το δράμα εκατοντάδων εκατομμυρίων συνανθρώπων μας, οι οποίοι υπέφεραν τα πάνδεινα, αθώα όντως θύματα της απληστίας των πλουτοκρατών, στην υπηρεσία των οποίων έχουν τεθεί οι χώρες μας;
Ας εξετάσουμε την πολιτική της Γαλλίας στον διεθνή χώρο. Η Συρία κατέστη γαλλική αποικία το 1919. Για να εδραιώσει την κατοχή της εκεί, επέλεξε να συνάψει φιλικές σχέσεις με τον Μουσταφά Κεμάλ, ενισχύοντάς τον στον αγώνα του κατά της «συμμάχου» της Ελλάδος! Επωφελήθηκε από τη φιλία, καθώς ο Κεμάλ, πέραν των άλλων, πρόσφερε 400 τόνους οστών ως πρώτη ύλη της χημικής της βιομηχανίας (Η υπόμνηση είναι προσφορά στον κ. Φίλη και στους ανερμάτιστους πολιτικούς μας, που «θρηνούν» για το πλήγμα κατά της δημοκρατίας και του πολιτισμού!) Έσπευσε η Γαλλία να αναγνωρίσει ευθύς το κράτος του Ισραήλ (1948), παραβλέποντας τα αποφασισθέντα στον ΟΗΕ, και έκτοτε παραμένει πιστός σύμμαχός του (διάβαζε υποτελής) προκαλώντας διαρκώς τους Άραβες και κατ’ επέκταση όλους τους μουσουλμάνους. Με την έναρξη των προσφάτων συγκρούσεων στη Συρία αυτή, όπως και όλες οι χώρες της ΕΕ, του πολιτικού υπηρέτη του ΝΑΤΟ, τοποθετήθηκε ευθέως κατά του «δικτάτορα» Άσαντ και στήριξε τους αντιπάλους του. Μάταια οι ρωμαιοκαθολικοί χριστιανοί της Συρίας έστελλαν εκκλήσεις προς τη Γαλλία και τον πάπα ότι υφίστανται πλήθος διωγμών και σφάζονται από τους «ελευθερωτές» τους. Η Γαλλία όχι μόνο επέμενε στην άθλια πολιτική της, πουλώντας όπλα στους δολοφόνους τζιχαντιστές, αλλά και έκανε «στραβά μάτια», όταν φανατικοί ισλαμιστές, ασφαλώς υπό παρακολούθηση από την υπηρεσία ασφάλειας της χώρας, εγκατέλειπαν τη Γαλλία, για να ενταχθούν στον στρατό της συμφοράς, τον οποίο οργάνωσαν, εκπαίδευσαν και απέστειλαν, για να ρημάξει τη Συρία και το Ιράκ, οι ΗΠΑ. Στο διαδίκτυο υπάρχει φωτογραφία του γερουσιαστού και υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ, Μακκαίην, με τον αρχηγό του δολοφονικού στρατού! Πέραν αυτού, επειδή Η Γαλλία θέλει ακόμη να εμφανίζεται ως ισχυρή δύναμη, αν και η παρακμή της είναι πασίδηλη, με το να αποδέχονται οι πολιτικοί της αναντίρρητα την από το Βερολίνο επιβαλλόμενη πολιτική, ακόμη και σε βάρος της χώρας τους, επιχείρησε εκείνη τη βρώμικη επίθεση κατά της Λιβύης, όπως στο παρελθόν ο φασίστας Μουσολίνι, με τη βοήθειά μας, καθώς παραχωρήσαμε τη βάση της Σούδας, για να εφορμούν τα αεροπλάνα της, και ρήμαξε τη χώρα του «κακού» Καντάφι.
Επειδή οι Γάλλοι «ανακάλυψαν» την ελευθερία και την «πούλησαν» και στους άλλους λαούς, όπως τον δικό μας τον βάρβαρο, δεν επιτρέπουν σε καμιά περίπτωση τον περιορισμό της. Έτσι οι του Charlie Hebdo είχαν κάθε δικαίωμα να εξευτελίζουν τον Μωάμεθ, στην πίστη του οποίου έχουν ήδη μεταστραφεί τουλάχιστον 300.000 γηγενείς Γάλλοι! Τότε κάποιοι φανατικοί ισλαμιστές είχαν σφάξει στη Νιγηρία χριστιανούς προς τιμωρία των «χριστιανών» της Γαλλίας, που είχαν προσβάλει τον προφήτη τους. Για τα αθώα θύματα στη Συρία και στη Νιγηρία οι δυτικοί και οι πολιτικοί μας, οι «διαφωτισμένοι», αντέδρασαν με σιγήν ιχθύος!
Δύο από τους προκαλέσαντες τα τρομοκρατικά κτυπήματα στο Παρίσι είχαν περάσει από τη χώρα μας και είχαν καταγραφεί. Οι φόβοι, που είχαν εκφραστεί, ότι μεταξύ των αθρόως μετακινουμένων προσφύγων υπάρχουν και τζιχαντιστές, επαληθεύτηκαν με επώδυνο τρόπο. Όμως δεν τίθενται ερωτήματα σημαντικά: Το τρομακτικό κύμα προσφύγων είναι αυθόρμητο ή κατευθυνόμενο; Ποιος ο ρόλος των ΗΠΑ και, πίσω από αυτές, του τραπεζικού κεφαλαίου στην αναστάτωση της Ευρώπης; Αγνοούν τα συμβαίνοντα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ; Αγνοούσαν τα πάντα πριν από το κτύπημα στους πύργους; Ποιος Ευρωπαίος θα τολμήσει να καταγγείλει τις σκοτεινές δυνάμεις που απεργάζονται την αποσταθεροποίηση της Ευρώπης με τις πολεμικές συρράξεις και, κατά συνέπεια το αθρόο μεταναστευτικό ρεύμα, αλλά και τις διαρκείς προκλήσεις κατά της Ρωσίας; Ποιος θα τολμήσει να καταγγείλει την Τουρκία, τον κύριο πολεμικό σύμμαχο του στρατού των δολοφόνων τζιχαντιστών; Πρόσφατα μόλις, ο Σόρος δήλωσε, κατά επίσκεψή του στη γείτονα χώρα ότι διέθεσε σημαντικά ποσά για τη διακίνηση προσφύγων. Εδώ οι «διαφωτισμένοι» προοδευτικοί δεν ασχολούνται με τον Σόρος, αλλά με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης της εξάρτησής μας!
Είχε ειπωθεί ότι δεν αποκλείεται οι εταίροι μας να δικαιώσουν τον Όρμπαν και να κλείσουν κάποια στιγμή τα σύνορα των χωρών τους, με συνέπεια να εγκλωβιστεί μεγάλος αριθμός προσφύγων, κυρίως, τζιχαντιστών, στα Βαλκάνια και ιδίως στη χώρα μας. Αν και αυτό επαληθευτεί, τότε, ας τολμήσουν να εμφανιστούν ενώπιον του λαού μας οι καταγγέλοντες ως «συνωμοσιολόγους», όσους δεν συμφωνούν με τους δουλοπρεπείς, με το αζημίωτο, δυτικόπληκτους. Εμείς, ως λαός, οφείλουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την όποια βοήθεια μπορούμε στα θύματα της ανθρώπινης απληστίας τονίζοντας σ’ αυτά: Διαχωρίζουμε τη θέση μας από τους δημίους σας, που είναι και δικοί μας δήμιοι, και τους υπηρέτες τους στη χώρα μας.

*Ο κ.Μακρυγιάννης είναι εκπαιδευτικός

eep logo