Πλήρη έλεγχο ζητάει ο Βουράκης

vourakis iosif black

Χρειάστηκαν τρία και πλέον χρόνια (Ιανουάριος 2011) αλλά και αφόρητες πιέσεις προκειμένου να παραλάβουμε επιτέλους το πολυσυζητημένο πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου σε βάθος δεκαετίας.

Οι πρώτες εντυπώσεις ποικίλουν αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς ωστόσο ο παρονομαστής κοινός... Εγκλήματα! Άλλοι το αποτέλεσμα το χαρακτηρίζουν ως πάρτι διαφθοράς, κάποιοι άλλοι ως όργιο παρανομιών, αλλά για εμάς ο χαρακτηρισμός είναι ένας και μοναδικός... ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!
Στις 268 σελίδες του πορίσματος δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κατασπαλώνται χωρίς να δίνει λογαριασμό κανένας για το που πάνε αλλά και γιατί.

Έφτασε η ώρα, πλέον, ο λαός του Πειραιά να μάθει την αλήθεια! Έφτασε η ώρα να μάθει ποιοι είναι οι πολιτικοί νεκροθάφτες της πόλης μας. Έφτασε η ώρα να μάθει ποιοι είναι αυτοί που προς ίδιον όφελος αποφάσισαν να καταδικάσουν τον Πειραιά σε διαρκή κατρακύλα και παρακμή, καθιστώντας τον υπερχρεωμένο δήμο.

Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε δεδομένη την απόδοση ευθυνών από τον Δήμαρχο του Πειραιά και τον καλούμε στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης να ληφθεί απόφαση άμεσου διαχειριστικού ελέγχου και για το υπόλοιπο της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου (2012-2014) καθώς ήδη η εισαγγελία Πειραιά διερευνά τους διαγωνισμούς για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και διαγωνισμούς που διενέργησε ο ΟΠΑΝ αλλα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που χρήζουν διερεύνησης ( ένδυση δημοτικών αστυνομικών, πάρκο Δηλαβέρη , διαγωνισμοί για τις πλαζ στα Βοτσαλάκια - Φρεαττύδας, διαγωνισμός για το Bowling του Προφήτη Ηλία, έργο πλατείας Πηγαδας και αλλα...)

Δυστυχώς για κάποιους η κατάντια της πόλης μας εχει ονοματεπώνυμο.

Βουρακης Ιωσηφ
Επικεφαλής παράταξης "Πειραιάς Νεα Αρχή"

Pin It