Η Ανάσταση του Κυρίου, φέρνει την ελπίδα και για οικονομική ανάσταση

oikonomia varkaki

του Βασίλη Κορκίδη

«Η Ανάσταση του Κυρίου, φέρνει την ελπίδα για οικονομική ανάσταση του εμπορίου, της εστίασης, των υπηρεσιών και του τουρισμού, αλλά κυρίως την επιστροφή της κοινωνίας στη πολύτιμη καθημερινότητά μας» σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης.

«Η αγορά, που ακολούθησε και ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια τα όποια μέτρα προστασίας, όποτε και όπως ακριβώς προτάθηκαν από τους λοιμωξιολόγους και υιοθετήθηκαν από τη Πολιτεία, αναμένει τη δική της "Ανάσταση" ενόψει της μικρής σε διάρκεια, αλλά σημαντικής σε κατανάλωση πασχαλινής αγοράς.

Και αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό, αλλά τουλάχιστον, φέτος, το χαρμόσυνο άγγελμα της Ανάστασης, εμπεριέχει το τέλος των παθών μας, που γεννά ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Η Ανάσταση του Κυρίου, φέρνει την ελπίδα για οικονομική ανάσταση του εμπορίου, της εστίασης, των υπηρεσιών και του τουρισμού, αλλά κυρίως την επιστροφή της κοινωνίας στη πολύτιμη καθημερινότητά μας. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει με υπευθυνότητα να τηρήσουμε τα περιοριστικά μέτρα και να στερηθούμε για μια τελευταία φορά το "Πάσχα στο χωριό".

Το αναστάσιμο άγιο φως, ας φωτίσει τις ψυχές όλου του κόσμου και ας μας απαλλάξει από τον "Γολγοθά" της πανδημίας. Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες και όλους, καλό Πάσχα με υγεία, καλή Ανάσταση!».

eep logo