Δεν παύουν να είναι «παιδιά» ή «εγγόνια» του πατερούλη της «δρακογενιάς»

kolyvas alexis

του Αλέξη Κολυβά*

Ο ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσε χθες βράδυ ότι επικοινώνησε με αρμοδίους προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία του άτυχου αστυνομικού που λιντσάρανε κάποιοι συμμετέχοντες στην συγκέντρωση που κατά βάση διοργάνωσε.

Στη συνέχεια θα συνεχίσει να διαμαρτύρεται για τα ανεπαρκή μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού για το σύστημα υγείας που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί και για τους θανάτους, ανεξάρτητα αν ο πρόεδρός του –εκ του ασφαλούς βέβαια γιατί, κατά κανόνα, ηλικιωμένοι πεθαίνουν – «αναγνώρισε το ρίσκο» για μεγαλύτερη διασπορά του ιού από τις συγκεντρώσεις και πορείες που διοργανώνει καθημερινά στην Αθήνα.

Στην υποκρισία όμως, ότι και να κάνουν, τον Ιωσήφ δεν μπορούν να τον φτάσουν, ούτε το μικρό του δαχτυλάκι δεν είναι. Αυτός σκότωνε όσους από το ίδιο του το κόμμα δεν συμφωνούσαν μαζί του ή τους θεωρούσε επικίνδυνους για την καρέκλα του και μετά πήγαινε πρώτος στις κηδείες τους, σήκωνε και το φέρετρό τους ενίοτε.

Είπαμε δεν μπορούν να τον φτάσουν, ευτυχώς, αλλά δεν παύουν να είναι «παιδιά» του ή «εγγόνια» του. Ο πατερούλης της «δρακογενιάς», ήταν.

*από το timesnews.gr

eep logo