Όταν ο Κόκκαλης εκθειάζει τον Μώραλη

petros kokkalis 1

Από πολλές όψεις και εκδοχές μπορεί κανείς να δει τη συνέντευξη – απολογισμό του Πέτρου Κόκκαλη για τη θητεία του σχεδόν πέντε χρόνια στον Δήμο Πειραιά. Ως εντεταλμένος σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης διαχειρίστηκε και πέτυχε την εξασφάλιση ενός εξαιρετικά μεγάλου κονδυλίου μέσω της ΟΧΕ (Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης) ύψους 80-85 εκατομμυρίων ευρώ που έρχονται στην πόλη.

Ο ίδιος «έτρεξε» το συγκεκριμένο project, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πειραιά Νίκος Μπελαβίλας, ως αξιολογητής, έβαλε τον υψηλότερο βαθμό στον φάκελο που κατέθεσε ο Δήμος Πειραιά και η Δημοτική Αρχή Γιάννη Μώραλη μπορεί υπερήφανα να λέει ότι εξασφάλισε το συγκεκριμένο κονδύλι.

Επιπλέον, ο Πέτρος Κόκκαλης, κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη, αναγνώρισε τον πολύ σημαντικό ρόλο του Ολυμπιακού και της ΠΑΕ κατά την προσφυγική κρίση, σημειώνοντας ότι θυμήθηκε την ύπαρξη των μεγάλων μαγειρείων που υπάρχουν στον Ρέντη και ζήτησε την ενεργοποίησή τους. Η ανταπόκριση του Ολυμπιακού (άρα του Βαγγέλη Μαρινάκη) και η προσφορά φαγητού στους πρόσφυγες κόστισε χρήμα και προσέφερε στους δυστυχείς συνανθρώπους μας πολλά, παραδέχθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης.
Ο οποίος, φρόντισε να μιλήσει για διακριτούς ρόλους-κόσμους μεταξύ του ιδίου και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διανθίζοντας την συνέντευξή του μόνο με καλά λόγια για την Δημοτική Αρχή Γιάννη Μώραλη.

ΑΚ

eep logo