«Πολύ κακό για το τίποτα»!

vourakis iosif 2

Ο Ι. Βουράκης απαντάει στον «Πειραιάς για Όλους»…

Στην αντεπίθεση περνάει ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από το δημοτικό συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ για το γεγονός ότι έκλεισε - για μια μόλις μέρα - το γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ που χρησιμοποιούσαν τα σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά.

Ο Ι.Βουρακης, μιλώντας στο Portnet, εξηγεί: «Είχαμε εξ αρχής συμφωνήσει με τα Ποδοσφαιρικά Σωματεία του Πειραιά ότι θα έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους για τις ώρες χρήσεις του γηπέδου και προπόνησης. Εάν δε, δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν, τότε ο ΟΠΑΝ και η ΕΠΣΠ θα όριζαν το πρόγραμμα. Με ευθύνη κάποιων σωματείων επικράτησε ένταση και ασυνενοησία. Το αποτέλεσμα ήταν ΟΠΑΝ και ΕΠΣΠ να συμφωνήσουν να κλείσει το γήπεδο, μόλις για μια ημέρα!

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσώπων των Σωματείων, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά και του ΟΠΑΝ, αποφορτίστηκε το κλίμα με την καταλυτική συμβολή της Ένωσης, βρέθηκε λύση και την επόμενη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν οι προπονήσεις και η χρήση του γηπέδου. Που ήταν το πρόβλημα; Για να θυμηθούμε τον Σέξπιρ, τα στελέχη του δημοτικού ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, έκαναν “πολύ κακό για το τίποτα”», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ.

Μάλιστα, ο Ιωσήφ Βουράκης σημειώνει ότι η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πειραιάς για Όλους» δεν ήταν μόνο άστοχη, αλλά και «εμπρηστική». Καθώς δημοσιεύτηκε, όπως λέει, λιγες ώρες πριν την συναντηση με τα Σωματεία, δυναμιτίζοντας προς στιγμήν την ατμόσφαιρα, αν και τελικά βρεθηκε λύση. «Καλό είναι ο κύριος Μπελαβίλας και οι σύμβουλοί του να ενημερώνονται πριν σπεύσουν να βγάλουν ανακοινώσεις», υπογραμμίζει ο κ. Βουράκης.

Κι όταν το Portnet τον ρωτάει γιατί, κατά την γνώμη του, βρίσκεται ο ίδιος συχνά – πυκνά στο στόχαστρο της αντιπολιτευτικής κριτικής του «Πειραιάς για Όλους» ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ χαμογελά και υποστηρίζει: «Αν δεν ασχολιούνταν με το τι κάνει ο Βουράκης δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης»!

Προσθέτει δε, σημειώνοντας ότι το τι κάνει δυο χρόνια τώρα ο ΟΠΑΝ υπό την προεδρία του μπορεί εύκολα να το ανιχνεύσει κανείς αν δει τις δράσεις του «σε όλα τα αθλήματα, σε ολόκληρο τον Πειραιά, με όλα τα Σωματεία της πόλης».

Αντανακλάσεις
φωτο: Δημήτρης Βρανάς
Στα νερά του λιμανιού..
Φθινοπωριάζει...
Τα ρόδινα ακρογιάλια...
Ferrari στο Πασαλιμάνι!
Νύχτες στο λιμάνι...
Λιμάνι Πειραιά: Αποχαιρετισμός στον Μίκη...
Κάθοδος στη θάλασσα..
Μια θάλασσα ελπίδες...
Καλή επιτυχία!
Ώρα να ανοίξουμε πανιά!
Ηλιοβασιλέματα...
Ένα το χελιδόνι...
Σύννεφα στα νερά της Αίγινας
Και πάλι, μπράβο ρε παιδιά !!!
Ο Σταυρός της Πειραϊκής στις Ημέρες Θάλασσας 2021
Καβάλα στο δελφίνι...
Σκιές στα μάρμαρα του παρελθόντος
Υπερπανσέληνος!
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ηλιοβασίλεμα της πυρκαγιάς
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Κάβος τη νύχτα
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Συν-ομιλίες
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ο Άγιος Νικόλαος στο Μπαϊκούτσι
Πέφτει η νύχτα στο λιμάνι...
φωτο: Αλέξανδρος Πανίδης
Ούτε ο Σταυρός δεν μας προστατεύει...
Σταυρός, Μπαϊκούτσι, 28.03.2021
Ναυτικός (φωτο Γιώργος Χριστάκης)
25η Μαρτίου 2021 - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Αντανακλάσεις
φωτο Αλέξανδρος Πανίδης
Gone with the wind...
Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν...(φωτο Γιώργος Χριστάκης)
Τα ρόδινα ακρογιάλια
Κρουαζιερόπλοια σε λιμάνι