Εθνική: Ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο, χωρίς μέλος των Μπακς

Μόνο Έλληνες τεχνικοί στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών σε αντίθεση με την περσινή παρουσία του Τζός Οπένχαιμερ στο Ευρωμπάσκετ.
Τα μέλη του προπονητικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας Ανδρών, ενόψει του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, ανακοίνωσε η ΕΟΚ και συγκριτικά με την σύνθεση που υπήρχε, πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ 2022, δεν συμπεριλαμβάνεται μέλος των Μιλγουόκι Μπακς, με ό,τι, ενδεχομένως, συνεπάγεται αυτή η νέα σύνθεση της ελληνικής προπονητικής ομάδας.

Πέρυσι και μετά το Ευρωμπάσκετ 2022, ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Ιτούδης, σε συνέντευξη του, είχε τονίσει το γεγονός ότι στην διάρκεια της προετοιμασίας και των αγώνων, συνεργαζόταν με 6 εκπροσώπους των Μιλγουόκι Μπακς. Στον πάγκο της Εθνικής, καθόταν ο Τζος Οπενχάιμερ.

Συνεργάτες του Δημήτρη Ιτούδη θα βρίσκονται ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο Σάββας Καμπερίδης, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Μάριος Μπατής, ενώ το κομμάτι της φυσικής κατάστασης έχουν αναλάβει οι Κώστας Χατζηχρήστος – Νίκος Παπαβασιλείου, το ιατρικό επιτελείο ο Ζακ Μελάγες και το κομμάτι της φυσιοθεραπείας οι Βαγγέλης Μπενάτος, Παναγιώτης Μπουντοβίνος, Κοσμάς Κοντογιάννης.

Πηγή: novasports.gr

 

eep logo