Σε επιφυλακή η Περιφέρεια για την κακοκαιρία

1 kakokairia

Σε πλήρη επιφυλακή τέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, που εκδηλώθηκαν έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική, η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Συγκεκριμένα, στελέχη της Διεύθυνσης καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος, εντεταλμένη για την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής, Γιάννα Τσούπρα, βρίσκονταν σε διαρκή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς και τα κατά τόπους αρμόδια τμήματα Τροχαίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν από την έντονη και σε μεγάλη διάρκεια βροχόπτωση.

Στελέχη της Διεύθυνσης μετέβησαν σε διάφορα σημεία όπως στην οδό Πειραιώς (περιοχή Χαμοστέρνας), στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, στη Λεωφόρο Κατεχάκη, σε σημεία στον Κηφισό ποταμό και στο Ρέμα της Εσχατιάς, στην περιοχή Τσαλαβούτα στο Περιστέρι, στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Κηφισίας και σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Παράλληλα βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας προκειμένου αυτές να επέμβουν σε όσα σημεία διαπιστώθηκαν προβλήματα. Στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας και επιφυλακής θα παραμείνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας καθ’ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

eep logo