Βόλεϊ Γυναικών: Ο Πορφύρας στην Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

1 porfyras volley gynaikon

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Πορφύρα, αήττητη στη φετινή σεζόν με 18 νίκες σε 18 επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα (πρωτοπόρος στην Α2 Εθνική) και Κύπελλο, υποδέχεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 8.30 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο «Παναγιώτης Σαλπέας», το Μαρκόπουλο, παίζοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Πορφύρας περιμένει κοντά του, σε αυτό τον αγώνα, όλους όσοι ενδιαφέρονται να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας της Φρεαττύδας και να απολαύσουν ένα παιχνίδι βόλεϊ υψηλού επιπέδου, σε απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα, με το Μαρκόπουλο, που όπως και πέρσι στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής, θα φιλοξενήσουμε άψογα, με αισθήματα φιλίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 18 ετών και για τους κατόχους Κάρτας Μέλους του Βόλεϊ του Πορφύρα ενώ για όλους τους άλλους θα υπάρχει εισιτήριο 3 ευρώ.

Ο απολογισμός των αγώνων πρωταθλήματος, για τις 8 ομάδες του τμήματος βόλεϊ του Πορφύρα, που έπαιξαν στο 24ωρο από το βράδυ του Σαββάτου έως το βράδυ της Κυριακής, είναι 7 νίκες σε 8 συναντήσεις, μάλιστα και οι 7 νίκες με 3-0 σετ !!
Από αυτά τα 8 ματς, μόλις τα 3 ήταν εντός έδρας...

Τα αποτελέσματα, συνοπτικά :
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΖΑΟΝ-Πορφύρας 0-3 σετ
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Αιγάλεω-Πορφύρας 3-0 σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α
Αργυρούπολη-Πορφύρας 0-3 σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β
Ικαρος Καλ.-Πορφύρας 0-3 σετ
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ
Μίλων-Πορφύρας 0-3 σετ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β
Πορφύρας-Αιξωνή 3-0 σετ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ
Πορφύρας-Ολυμπιακός 3-0 σετ
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ
Πορφύρας-Αλιμος 3-0 σετ

Ρεπό για τις Παγκορασίδες Α.
Οι Κορασίδες Δ ολοκλήρωσαν τους αγώνες τους, κατακτώντας το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.

eep logo