Portnet - Η Πρώτη Πύλη για την Ναυτιλία και τον Πειραιά

Mon01052017

Last updateSun, 30 Apr 2017 7pm

Notice
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέα γραφεία για την «ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ ΑΕ» στην Ζάκυνθο

1 5932

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση στον «Κόκκινο Βράχο», όπου εκπροσωπήθηκε σύσσωμος ο χώρος των τοπικών πλοιοκτητών και ιδιοκτητών τουριστικών σκαφών, η εταιρεία ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ, παρουσίασε και εγκαινίασε τα νέα της γραφεία, στα πλαίσια ανάπτυξης ενός ισχυρού δικτύου αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού Κος Άρης Αρβανιτάκης, πλαισιωμένος κι από άλλα στελέχη του Φοίνικα, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στην πορεία του Φοίνικα, τις προοπτικές και τις δραστηριότητες του νηογνώμονα στο νησί της Ζακύνθου, ένα χρόνο μετά την αρχική του εμφάνιση εκεί.

Η μόνιμη παρουσία του οργανισμού στο νησί διασφαλίζει στους τοπικούς πλοιοκτήτες άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους, χαμηλό κόστος και ποιοτικές υπηρεσίες. Η Κα Νικολέτα Τσουκαλά που στελεχώνει ως επιθεωρητής το γραφείο έχει ήδη δυναμική παρουσία στο χώρο και συμπυκνωμένη εμπειρία στο αντικείμενο, στοιχεία που διασφαλίζουν την επιτυχία του εγχειρήματος.

Η ασφάλεια πλοίων και επιβατών και η προστασία του περιβάλλοντος διασφαλίζονται πλέον με τον καλύτερο τρόπο" είπε ο Κος Αρβανιτάκης στο κλείσιμο της παρουσίασης.

Ο ΦΟΙΝΙΞ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ Α.Ε. είναι ανώνυμη ελληνική εταιρεία με έδρα τον Πειραιά και το αντικείμενο του είναι ο έλεγχος της αξιοπλοΐας των πλοίων και η έκδοση των προβλεπόμενων πιστοποιητικών για λογαριασμό διαφόρων σημαιών.

28 Apr 2017 21:53
Νεανική Επιχειρηματικότητα–συνέργειες στη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου

Ημερίδα από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου στις 11-12 Μαΐου.

Read more...
27 Apr 2017 23:41
235.000 ευρώ για την ανάπλαση παιδικής χαράς στον Ταύρο

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για την χρηματοδότηση της ανάπλασης της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο

Read more...
27 Apr 2017 10:49
Δύο νέα Γραφεία Ενημέρωσης Δανειοληπτών σε Αθήνα και Πειραιά

Την Τρίτη, 2 Μαΐου, ξεκινά η λειτουργία δύο νέων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), τα οποία θα στεγαστούν σε χώρους του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Read more...
27 Apr 2017 08:59
Μυτιλήνη: Αλληλέγγυοι και μετανάστες μπλοκάρουν την επιβίβαση των ταξιδιωτών για Πειραιά

Περίπου 300 μετανάστες αφρικανικής καταγωγής και ομάδες αλληλέγγυων από ευρωπαϊκές, κυρίως, χώρες, κατέλαβαν  από τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης τις τέσσερις πύλες εισόδου στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Read more...
26 Apr 2017 18:03
Η ΕΣΕΕ για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις

Με την ευκαιρία της διενέργειας σε πολλές περιοχές της χώρας των εαρινών ενδιάμεσων εκπτώσεων που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 2 Μαΐου

Read more...
26 Apr 2017 09:14
Λιακάδες και άνοδος θερμοκρασίας

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, χωρίς βροχές και κρύο, με λίγες τοπικές ομίχλες τις πρωινές κυρίως ώρες. Το θερμόμετρο ανεβαίνει σταθερά τις μεσημεριανές ώρες

Read more...
25 Apr 2017 22:19
Σε διαβούλευση η αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων

Ν. Παππάς: «Η αναγκαιότητα σύστασης ελληνικής διαστημικής εταιρείας είναι προφανής. Η Ελλάδα είναι μία από τις ελάχιστες χώρες της Ε.Ε. που δεν διαθέτει διαστημικό φορέα

Read more...
24 Apr 2017 21:18
O Τσίπρας στο Πεκίνο για το μεγάλο επενδυτικό σχέδιο της Κίνας

Το Πεκίνο θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα μέσα Μαΐου. Στην ατζέντα των επαφών θα βρεθεί η μεγάλη επενδυτική πρωτοβουλία «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος»

Read more...
Other Articles

// Τα πιο Διαβασμενα

// RSS Feeds
// ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Portnet

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Τηλέφωνο: 210 4515341
Fax : 210 4515316

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ιδιοκτησία : ΠΛΕΥΣΙΣ ΕΠΕ

Γενική Διεύθυνση : Ελπίδα Γραμματικοπούλου 

Υπεύθυνος πωλήσεων - Διαφήμισης : Αλέξανδρος Βουλβουτζής,
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">τηλ. : 6907 663616

Αρθρογράφοι : Τάσος Αβραντίνης, Γιώργος Θεοτοκάς, Δημήτρης Καπράνος, Γιάννης Καραλόγος, Αναγνώστης Κέντρος, Χάρης Μακρής, Δημήτρης Πουλακίδας 

Φωτογραφία /video : Δημήτρης Βρανάς - Γιώργος Χριστάκης 

Σύμβουλος Ανάπτυξης: Αλέξανδρος Πανίδης

Τεχνική υποστήριξη: Infomarine LTD

Νομικός Σύμβουλος : Λεωνίδας Κουτρουμάνος, Κολοκοτρώνη 72, Πειραιάς,  T.K. 185 35 - 2104111767   (Δ.Πειραιά, Ν. Αττικής)