Καρναβάλι 2017: Εκδηλώσεις για παιδιά στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

1 pokries paidakia

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2017, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου με τα καθιερωμένα πλέον αποκριάτικα πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Οι μικροί μαθητές θα μεταμφιεστούν και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους σε τέσσερις όμορφες εκδηλώσεις με παιχνίδια, μουσική, χορό και εκπλήξεις. Οι παιδικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Athens Heart στον Ταύρο (Πειραιώς 180), το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους μικρούς μαθητές του Ταύρου και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11.00 και στις 17.00 για τους μαθητές του Μοσχάτου. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν με την επίδειξη της πρόσκλησής τους.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ξεκινάει και το παιδικό Σαφάρι του Ταύρου, στις 10.00 πμ, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου. Με 150 συμμετοχές, τα παιδιά στον Ταύρο θα κληθούν να λύσουν γρίφους, να δημιουργήσουν εικόνες, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια προκειμένου να βρουν τα στοιχεία του χάρτη που θα τους οδηγήσουν στο θησαυρό!

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 στις 19.00 με τη νυχτερινή παρέλαση στον Ταύρο (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως το Εμπορικό Κέντρο AthensHeart) και με τη συναυλία στο AthensHeart με τους Kings, τον Γιάννη Πλούταρχο και DJ τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, αλλά και με τη μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου 2017, στις 14.00 το μεσημέρι στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο και τη συναυλία με τον Γιώργο Τσαλίκη και τους Knock out!