Πρώτη νίκη για την Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων

1 ernst

Την πρώτη νίκη της σε επίσημο παιχνίδι σημείωσε η Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων, καθώς, επικράτησε με 3-2 της ομάδας της Ernst Young, που είναι από τις πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα εργασιακού αθλητισμού της Ε.Σ.Ε.Α.
Αυτή τη φορά, χωρίς το άγχος και την απειρία του πρωτάρη, ήταν αισθητή η βελτίωση της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων που μαζί με την Ernst Young πρόσφεραν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, σε παιχνίδι ανατροπών στο σκορ. Η νίκη της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων, που κυριολεκτικά προσφέρει ελπίδα, πανηγυρίσθηκε από τους παίκτες της με ξέσπασμα χαράς.
Η Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων θα αντιμετωπίσει, σε φιλική συνάντηση, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 12.30 μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο Καμινίων την ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.

Ο προπονητής της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων Ανδρέας Σαμπάνης τόνισε: "Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά, είχαμε αλληλοκάλυψη και προσεκτικές μεταβιβάσεις. Αντιδράσαμε με ψυχραιμία όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και μετά την ισοφάριση που δεχθήκαμε, αλλά, το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ernst Young Γιώργος Δερτούζος επεσήμαν : "Εγινε πολύ καλό παιχνίδι. Η Αθλητική Ελπίδα Προσφύγων είναι δυνατή ομάδα, αλλά και εμείς αντιδράσαμε οργανωμένα όταν βρεθήκαμε να χάνουμε 2-1. Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά της Αθλητικής Ελπίδας Προσφύγων να βρούν τον δρόμο τους και να έχουν ότι καλύτερο στη ζωή τους".

Τα γκολ σημείωσαν οι :Αβραμόπουλος 14΄ ( με πέναλτυ ), 40΄Φαχίμ Αχμάντι, 45΄ Ζάχερ Αλχαντάμπ, 70΄ Μαλτέζος, 78΄Φιράτ Κρισάτι ( απευθείας εκτέλεση φάουλ ) .

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ : Νουρ, Αλί, Αλ Χουσαϊνί, Ομάρ Σαρμπάνι, Αμπάς, Αλ Ιμπραχίμ, Χατζέμπο, Ράμπουα, Ρεζά Χασάνι, Αχμάντι, Αλχαντάμπ.Αγωνίσθηκαν στο δεύτερο μέρος και οι : Χασάν, Ρόκια, Μοχάμαντ, Κρισάτι, Αμπέϊντ, Γκάντι, Σίφι, Καμαλιάρ.

ERNST YOUNG : Δημητρίου, Μαλτέζος, Παπαγεωργίου, Τζανετάκης, Σακελλαρίου, Τσιάρας, Καλλιμάνης, Γελαδάκης, Αβραμόπουλος, Μπάϊμπας, Ντίμπτσης.Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι : Δήμος, Λουλούδης, Παπαδόπουλος, Σακκάς.

eep logo