Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για Ελεγκτή Ασφαλείας (X-Ray Screener)

Μαθήματα εξ αποστάσεως από τον Όμιλο ΑΠΟΨΗ

Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος Ελεγκτής Ασφαλείας (X-Ray Screener) είναι η κατάλληλη προετοιμασία κάθε στελέχους που εργάζεται στον κλάδο της ασφάλειας να χειρίζεται Χ-RAY Screener μέσω του οποίου ανιχνεύει-εντοπίζει επικίνδυνα αντικείμενα σε ακτινοσκοπικές εικόνες (X-Ray).

Το πρόγραμμα έχει 12ωρη διάρκεια και υλοποιείται με πλήρως σύγχρονο τρόπο, εξ αποστάσεως. Τα μαθήματα υλοποιούνται Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη και Πέμπτη (16:00-19:00 έκαστη ημέρα) και περιλαμβάνουν θεωρία και βιντεοπαρουσιάσεις.

Οφέλη προγράμματος:
• Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα λάβουν από την ΑΠΟΨΗ Α.Ε. Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Σπουδών:
• Ύποπτα γενικά αντικείμενα
• Ακτινοσκοπικές συσκευές ελέγχου δεμάτων, αλληλογραφίας, χειραποσκευών και αποσκευών
• Μαγνητικές πύλες
• Προσομοίωση

Εισηγητής:
Ο κος. Παπαθανασίου Αναστάσιος είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και διαθέτει 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον δημόσιο τομέα εκ των οποίων τα 10 χρόνια ειδικεύεται στην Κυβερνοασφάλεια, τη Διερεύνηση του Κυβερνοεγκλήματος και την Ψηφιακή Εγκληματολογία.

Είναι πτυχιούχος στην Επιστήμη Υπολογιστών και κατέχει Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Τεχνοοικονομική Διαχείριση & Ασφάλεια Ψηφιακής Systems» από το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων-Πανεπιστήμιο Πειραιά. Επιπλέον, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (M.Sc.) στο «Δίκαιο Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη «Κυβερνοασφάλεια» – UniWA. Αυτή τη στιγμή είναι Διδακτορικός Ερευνητής Ασφαλείας στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο της Πειραιώς. Διαθέτει αριθμό Πιστοποιήσεων πληροφοριών και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, συμπεριλαμβανομένων των ISO 27001, ISO9001 Lead Auditor, ISO 27037 Lead Implementer for Digital Forensics Investigations. Επιπλέον, είναι Certified Ethical Hacker (CEH) και Computer Hacking Forensics Ερευνητής (CHFI) από το EC-Council, πιστοποιημένος Project Manager Professional (PMP) από το Project Management Institute (PMI) και πιστοποιημένο Data Protection & Privacy Αξιωματικός/Εμπειρογνώμονας (CDPO)

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο ΑΠΟΨΗ και το πρόγραμμα: https://www.apopsi.education/product/elegktis-asfaleias-x-ray-screener/

 

 

 

 

 

eep logo