Σχόλιο Κ.Κατσαφάδου στις δηλώσεις Καμμένου για τις γαλλικές φρεγάτες

katsafados vouli 2

«Θα πρέπει να αποφασίσει ο πρωθυπουργός αν θα μείνει στο υπουργείο ή ο κ.Καμμένος ή ο κ.Κουβέλης»

 

Τη διαφορετική γραμμή Καμμένου- Κουβέλη στο θέμα των γαλλικών φρεγατών, σχολίασε ο Βουλευτής της ΝΔ Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι οι δύο Πρωθυπουργοί Ελλάδας- Γαλλίας συζήτησαν μόνο για την κατασκευή φρεγατών στη χώρα μας και όχι για χρονομίσθωση, ο κ. Κατσαφάδος ανέφερε:
«Ο κ. Κουβέλης είπε ότι το καλοκαίρι οι δύο γαλλικές φρεγάτες θα πλέουν στο Αιγαίο. Είναι μία δήλωση που δείχνει πόσο ανεύθυνος είναι. Θα τρελαθούμε, θα νομίζουμε ότι είμαστε σε άλλον κόσμο. Ο κ. Κουβέλης βγήκε και είπε ότι έχουμε προχωρήσει και ότι είμαστε στο τελικό στάδιο. Αυτοί οι άνθρωποι διαχειρίζονται την τύχη της χώρας; Ο Πρωθυπουργός πρέπει να αποφασίσει αν θα μείνει στο Υπουργείο ή ο κ. Καμμένος ή ο κ. Κουβέλης. Δε γίνεται να συγκατοικούν σε ένα Υπουργείο δύο άνθρωποι, οι οποίοι για ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Και να λέει η Κυβέρνηση ότι δεν τρέχει τίποτα. Ό,τι γίνεται σε όλα τα εθνικά θέματα. Αυτό δεν είναι πράξη υπευθυνότητας.»

eep logo