«Η εκδρομή» (video)

ekdromh

Σε βίντεο η ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας του δήμου Σαρωνικού

 

«Η εκδρομή» είναι το πρώτο προωθητικό βίντεο του δήμου Σαρωνικού για να αναδείξει την τουριστική του ταυτότητα στο ελληνικό και διεθνές κοινό. Πρόκειται για μία προσπάθεια που αποτυπώνει με ιδιαίτερο τρόπο τη χαρά και την απόλαυση, την παράδοση, την απλότητα και τη φυσική γοητεία του τοπίου με χαρακτηριστικά που συντελούν σε μία ρεαλιστική και υπέροχη απόδραση από την καθημερινότητα μιας πόλης, μιας ζωής.

Στην προβολή, γεννιέται μια νέα τουριστική ταυτότητα ταξιδεύει μέσα από τις μορφές των νέων ανθρώπων που αφήνουν πίσω τους κάτι συμβατικό, για να βιώσουν όλα όσα μπορεί προσφέρει ένας υπέροχος τόπος στους πολυάριθμους επισκέπτες του κάθε χρόνο και μάλιστα τόσο κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα.

Το βίντεο σε σκηνοθεσία Χρήστου Γκίνη, έγινε με την Ειρήνη Αναγνώστου και τον Τριαντάφυλλο Εσκίογλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και με την συμμετοχή των κατοίκων και των συλλόγων του Δήμου Σαρωνικού.

Ο δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης, χαρακτηρισε το βίντεο ως ένα ακόμη βήμα «στην προσπάθειά να προβάλουμε το τουριστικό προϊόν του δήμου μας, μέσα από μια ολοκληρωμένη στρατηγική, με αποτελεσματικά εργαλεία, αλλά και με σύγχρονη προσέγγιση και αισθητική».


eep logo