Χριστούγεννα στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

christougenna mosxato 2017

Εορταστική διάθεση, μουσική και λαμπερά χαμόγελα στην έναρξη των εκδηλώσεων, στην πλατεία Μεταμορφώσεως

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για τη Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου, στην πλατεία Μεταμορφώσεως.

Με ένα όμορφο και εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα και τη συμμετοχή πλήθος πολιτών, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, καλωσόρισε όλους όσους παραβρέθηκαν στην πλατεία και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση. Στη συνέχεια έδωσε το έναυσμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις και κάλεσε τους πολίτες στην αντίστοιχη έναρξη στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στις 19.30, στα π. Δημοτικά Σφαγεία (Πειραιώς και Επταλόφου).

Τα μικρά παιδιά και οι γονείς τους απόλαυσαν υπέροχα εορταστικά τραγούδια από τη νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου υπό τη Διεύθυνση του Ανδρέα Ξενόπουλου και από την παιδική χορωδία υπό τη διεύθυνση της Ηλιάνας Φιλέα. Η Χορευτική ομάδα ΙΡΙΔΕΣ πήραν τη σκυτάλη στη συνέχεια παρουσιάζοντας ένα γλυκό και ζεστό εορταστικό χορευτικό πρόγραμμα, ενώ στη γιορτή συμμετείχαν και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Μοσχάτου με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Αντιπροσωπεία του κυνηγιού του Χαμένου Θησαυρού συνέβαλε στην εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Μοσχάτου, συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, με τον Άγιο Βασίλη, το ξωτικό του και τα κεράσματά του σκόρπισαν σε όλους χαμόγελα και ευχές, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι ο εμπορικός κόσμος της πόλης είναι πανέτοιμος να υποδεχτεί τους πολίτες στα καταστήματά του και αυτές τις γιορτές!

Το εορταστικό πρόγραμμα στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζεται με πολλές και όμορφες εκδηλώσεις για όλους! Έτσι, εκτός από τη σημερινή έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στη Δημοτική Κοινότητα Ταύρου, με ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από την «Μουσική Γωνιά» και τα τμήματα μπαλέτου του Πνευματικού μας Κέντρου στον Ταύρο, στις 19.30 στα π. Δημοτικά Σφαγεία, αύριο τα μικρά παιδιά μπορούν να απολαύσουν δύο χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017, στο Ταύρο, στις Αιθ. 2 και 3 των π. Δημοτικών Σφαγείων (Πειραιώς και Επταλόφου), από τις 18.00 έως τις 21.00, τα τμήματα μπαλέτου του Πνευματικού μας κέντρου στον Ταύρο προσκαλούν τα παιδιά να παρακολουθήσουν μαζί τους το μάθημά τους και να διασκεδάσουν με χριστουγεννιάτικα θεάματα.

Την ίδια ημέρα στο Μοσχάτο, στις 18.00, στο πολιτιστικό Κέντρο «Θ. Αγγελόπουλος» (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού) θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη με είσοδο ελεύθερη για όλους, η βραβευμένη παιδική ταινία «Μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νύχτα».*

Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου : www.dimosmoschatou-tavrou.gr

.

 

eep logo