Παραχώρηση χώρου των φαρμακαποθηκών στο Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου

dhmarxeio mosxatou tavrou

Ζητά ο Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου για προγράμματα κοινωνικών παροχών του Δήμου

Με επιστολή του στον Υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και στον αναπληρωτή Υπουργό, Παύλο Πολάκη, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ζητά να παραχωρηθεί στον Δήμο χώρος των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, με σκοπό να αξιοποιηθεί για προγράμματα και δραστηριότητες που αφορούν κοινωνικές παροχές του Δήμου.
Ειδικότερα, στην επιστολή του ο Δήμαρχος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του Καλλικρατικού Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, τονίζοντας τις ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου μας που καλείται να ανταποκριθεί καθημερινά σε μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας οι οποίοι χρήζουν κοινωνικής στήριξης, ως απόρροια της οικονομικής κρίσης. Η παραχώρηση από το Υπουργείο Υγείας χώρου των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται στον Ταύρο, θα προσφέρει τη δυνατότητα αξιοποίησής του προκειμένου να στεγαστούν κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος των συμπολιτών μας.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Ο Δήμος μας έχει αναπτύξει ένα δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών ικανό να προσφέρει στήριξη στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ιδιαίτερα από την πολύπλευρη κρίση. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κοινωνικών αναγκών των πολιτών μας με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε επιπλέον δομές. Γι αυτό το λόγο ζητάμε από το Υπουργείο Υγείας να μας παραχωρήσει χώρο των φαρμακαποθηκών που βρίσκονται επί της Λ. Ειρήνης στον Ταύρο, προκειμένου να το αξιοποιήσουμε για τον κοινωνικό μας σχεδιασμό».

eep logo