Προκήρυξη τριών υποτροφιών από το ALBA

ypotrofies

• Με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Tο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, προκηρύσσει τρεις πλήρεις υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές με την υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.
Οι υποτροφίες απευθύνονται σε νέους και νέες έως και 35 ετών, οι οποίοι είτε συμμετείχαν στο Young Achievers Series είτε είναι μόνιμοι κάτοικοι του Θριασίου (Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ν. Πέραμος). Η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 30 Απριλίου2015. Aπό τις τρεις πλήρεις υποτροφίες, οι δύο θα αφορούν προγράμματα MSc και η μία κάποιο από τα MBA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τα μεταπτυχιακά προγράμματα του ALBA, θα γίνει παρουσίαση με θέμα «Αναζητώντας το Μίτο της Αριάδνης στον Λαβύρινθο της Επιχειρηματικότητας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 και ώρα 11.00, στο Elefsina Hotel (Δήμητρος 55 & Ρήγα Φεραίου, Ελευσίνα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση για ένα από τα εξής προσφερόμενα προγράμματα MSc :
MSc in Finance
MSc in Risk Management
MSc in Marketing
MSc in Strategic Human Resources Management
MSc in Business for Lawyers
MSc in International Business and Management
MSc in Shipping Management
MScin Entrepreneurship MSc in Tourism Management

Ή για κάποιο από τα MBA:
The ALBA MBA
MBA in Shipping
MBA in Banking

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ALBA https://applications.alba.edu.gr/. Οι υποτροφίες αφορούν αποκλειστικά το ακαδημαϊκό έτος 2015 -2016 και όλοι οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια επιλογής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που επέλεξαν και να λάβουν μέρος στην καθορισμένη διαδικασία αξιολόγησης. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ALBAwww.alba.edu.gr

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αναστασία Μπέλου, στο 210 8964531 (εσωτ. 2220) ή με e-mail στο abelou@alba.edu.gr.
Η παρουσίαση στις 21 Μαρτίου είναι ανοιχτή για το κοινό.

eep logo