Xinis Education Festival 2015: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη!»

xinis education festival 2015

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015».

Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014 θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το αποκορύφωμα της προσπάθειας ανάδειξης των θεμελιωδών αρχών που έθεσε η Ελλάδα, για τον σύγχρονο κόσμο. Η προσπάθεια αυτή απέδωσε καρπούς. Οι νέοι και τις νέες αυτού του τόπου άρχισαν να καταλαβαίνουν την ανάγκη επανατοποθέτησης της Ελλάδας στο επίκεντρο των παγκοσμίων εξελίξεων. Για την αλλαγή αυτή, θα πρέπει μόνοι μας να προάγουμε τις αξίες του πολιτισμού, της παιδείας και της επιστήμης.

Φέτος προχωράμε ένα βήμα παραπέρα με το σύνθημα: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη».
Στόχος είναι να προάγουμε το πνεύμα αξιών, άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η “φιλοσοφία”, η “φιλοξενία”, το “φιλότιμο”, ο “φιλελληνισμός” και η “ελευθερία της έκφρασης”.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις!

Διαδικασία συμμετοχής
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!