4th Rockaid στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

4 rock aid festival

Οι Vegan Mosquitoes, Stress Case Scenario, 4LT., Rusty Bones, ανεβαίνουν στη σκηνή του Δημοτικού Κηποθέατρου Νίκαιας το Σαββατο 17 Σεπτεμβρίουμε σκοπό την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. Όσοι θέλουν να ζήσουν μια βραδιά με δυνατές rock μουσικές αντί εισιτηρίου μπορούν να φέρουν ένα κουτί φάρμακο. Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα!

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Οι Rusty Bones μετά από πολλά χρόνια στενής φιλίας και ένα μεγάλο διάστημα κοινής μουσικής πορείας, το 2015 ήταν η χρονιά που αποφασίσαμε να κάνουμε το νέο μας ξεκίνημα. Επηρεασμένοι από rock ήχους της Αμερικής δημιουργήσαμε τους Rusty Bones. Η διάθεση είναι στα ύψη και οι ηχογραφήσεις ξεκινούν σύντομα.

Οι RustyBonesείναι οι:
Νώντας Εμμανουήλ - φωνή
Κώστας Καραπέτσας – κιθάρα
JojosΣηλυβρίδης – μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης – drums

Οι 4LT είναι μια alternative rock μπάντα από την Αθήνα και δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2006, από τα αδέλφια Πάνο κ Γιάννη Βαρβατσούλη (κιθάρα, φωνή αντίστοιχα) και τον Αλέξη Κρητικό (μπάσο). Το 2010 ηχογράφησαν το πρώτο τους Ε.P. με τίτλο "Mr Time". Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του E.P., το line up της μπάντας απέκτησε τη σημερινή του μορφή με τον Αντώνη Καναρά (ex.Shock absorber) να παίρνει τη θέση στα τύμπανα. Τον Νοέμβριο του 2014 η μπάντα παρουσίασε το δεύτερο ομώνυμο E.P. της, συνοδευόμενο από ένα βίντεο για το κομμάτι "Virus". Το 2016, βρίσκει τους 4LT. να κάνουν live για την προώθηση της δουλειάς τους καθώς και να δουλεύουν σε καινούργιο υλικό.

Οι 4LTείναι οι:
Πάνος Βαρβατσούλης - κιθάρα
Γιάννης Βαρβατσούλης - φωνή
Αλέξης Κρητικός - μπάσο
Αντώνης Καναράς - drums

Οι Stress Case Scenario είναι ένα νέο αθηναϊκό heavy-rock σχήμα το οποίο το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιείται όλο και περισσότερο στις μουσικές σκηνές της πόλης. Δημιουργήθηκαν πριν από περίπου 1 χρόνο και αυτή την εποχή ετοιμάζονται να μπουν στο studio για να ετοιμάσουν το πρώτο τους E.P. Τα κύρια συστατικά του ήχου τους είναι η ενέργεια, η up tempo διάθεση, τα μεγάλα riffs, καθώς και αυτά τα ρεφραίν που θα κολλήσουν στο μυαλό σου για μέρες. Αν μετά το show θέλετε να τους μιλήσετε φωνάξτε απλά «Αντώνη»…3/5 θα απαντήσουν.

ΟιStress Case Scenarioείναιοι:
Πάνος Δ. - Φωνητικά
Αντώνης Μπ.- Κιθάρες
Αντώνης Μ. – Κιθάρες
Αντώνης Σ. – Μπάσο
Κίμωνας Σ. - drums

Οι Vegan Mosquitoes σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2014. Στόχος της μπάντας είναι να εκφραστεί γράφοντας πρωτότυπη μουσική σε ύφος rock/alternative χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί από ταμπέλες. Τα δυνατά κ γεμάτα ενέργεια Live είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του group.Η μπάντα πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογραφηση του πρώτου της Ε.Ρ.
Οι Vegan Mosquitoes είναι οι:
Μαρτίνα Δημοπούλου - Φωνή
George Rodger - Μπάσο
Δημήτρης Κουνιάκης - Κιθάρα
Νάσος Φονταράς – drums

Σαββάτο 17 Σεπτεμβρίου
Ώρα έναρξης: 20.00
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης
Αντί εισιτηρίου: Ένα κουτί φάρμακο

eep logo