Παιδική παράσταση με αφορμή τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς

adynata dynata neofytosΑπό το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς

O Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια της πολιτιστικής του συνεργασίας με το Πολιτιστικό ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς και με αφορμή τον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσκαλεί τα παιδιά των σχολείων του Δήμου, ηλικίας 7-12 ετών, στη θεατρική παράσταση από την παιδική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου: «Τα Αδύνατα Δυνατά. Ο μικρός Νεόφυτος σε περιπέτειες».
Πρόκειται για μία όμορφη παράσταση, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό (απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2103418011 από τις 9.00-17.00) που θα παρουσιασθεί την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19.30, στο χώρο του Ιστορικού Αρχείου του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (Δωρίδος 2 και Λεωφόρος Ειρήνης 14 στον Ταύρο). Θέατρο σιλουετών, ζωντανή μουσική, ακροβατικά και διαδραστικά παιχνίδια θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους σε μία παράσταση που προσεγγίζει το θέμα του σχολικού εκφοβισμού με χιούμορ και ευαισθησία. Παράλληλα θα υπάρχει θεματική ξενάγηση ενηλίκων στο χώρο, το έργο και το περιεχόμενο του Ιστορικού Αρχείου ΠΙΟΠ.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ο Δήμος μας ξεκινάει πολιτιστική συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, ένα χώρο πολιτισμού που δρα στην πόλη μας, έχοντας να επιδείξει σημαντικό ιστορικό και πολιτιστικό έργο. Είμαι σίγουρος ότι οι γονείς και οι μικροί μαθητές των σχολείων μας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί μας, θα αγκαλιάσουν με την παρουσία τους αυτή την πρώτη κοινή μας εκδήλωση, με μία θεατρική παράσταση ικανή να περάσει τα σωστά μηνύματα για ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως ο σχολικός εκφοβισμός, μέσα από την ψυχαγωγία και το χιούμορ. Σύντομα θα ενημερώσουμε και για τα άλλα πολιτιστικά προγράμματα και δράσεις που πρόκειται να υλοποιήσουμε μαζί με το Πολιτιστικό ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς».

eep logo