Greek Myth Experience στην Κιβωτό

greek myth experience

Η νέα παράσταση του μύθου του Θησέα και του Μινώταυρου μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο


Η ομάδα της Greek Myth Experience με χάρα σας προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί την νέα μας παράσταση του Μύθου του Θησέα και του Μινώταυρου στο θέατρο Κιβωτός (Πειραιώς 115) την Πέμπτη 15 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε ξανά τον διάσημο μύθο μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο, τότε που οι θεοί, οι ήρωες και τα τέρατα περπατούσαν στη γη. Ζήστε την εμπειρία και δημιουργείστε τον δικό σας ξεχωριστό μύθο. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συνδεθείτε με το παρελθόν και να απολαύσετε ένα θεαματικό show που δημιουργεί μνήμες που θα θέλετε να μοιραστείτε. Ζήστε το θάρρος του πρίγκιπα Θησέα να σώσει τους ανθρώπους του από τον Μινώταυρο και αισθανθείτε τη δύναμη της αγάπης που μπορεί πραγματικά να σώσει την ημέρα...

Ένα καστ 16 ηθοποιών, χορευτών και ακροβατών δημιουργούν εμπειρίες ζωής και κάνουν τους θεατές να ζήσουν την περιπέτεια μαζί με τον ήρωα μας τον Θησέα.

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του HATTA και έχει την σφραγίδα της Five Senses Consulting για τον μοναδικό τρόπο απόδοσης της εμπειρίας.

Δείτε το trailer: https://vimeo.com/220967646

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ