Harley και ελληνοτουρκική φιλία στη Φρεαττύδα

harley freattydas

Και μόνο η παρουσία περίπου 20 Harley-Davidson στη Φρεαττύδα και η συνάντηση άλλων τόσων ιδιοκτητών τους με τα χαρακτηριστικά ρούχα τους, στο ουζερί «Στραβόξυλο» εντυπωσίασε τον περαστικό. Τι είχε συμβεί;

Η Λέσχη Αθήνας-Πειραιά ιδιοκτητών Harley-Davidson υποδέχθηκε την αντίστοιχη Λέσχη από την Αττάλεια της Τουρκίας, στο πλαίσιο τακτικών ανταλλαγών επισκέψεων που πραγματοποιούν οι λέσχες Harley ανά τον κόσμο.

Το ξεχωριστό σε αυτή τη συνάντηση ήταν ότι μέλος της Λέσχης της Αττάλειας είναι ο Ismet Badem, πολύ γνωστός βετεράνος αθλητικογράφος, εξειδικευμένος σε θέματα μπάσκετ. Κατέβηκαν λοιπόν όλοι μαζί στον Πειραιά, συνόδευσαν τον συνάδελφό τους στο ΣΕΦ, όπου ήταν προσκεκλημένος να παρακολουθήσει το παιχνίδι, πήραν μαζί τους τη μηχανή του για λόγους ασφαλείας (μια Harley κοστίζει μια μικρή περιουσία) και τον περίμεναν απολαμβάνοντας ελληνικά τσίπουρα.

Το τελικό αποτέλεσμα, η νίκη και η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ανατολού, προφανώς στεναχώρησαν τους Τούρκους Χαρλεάδες. Η φιλοξενία των ελλήνων συναδέλφων τους, οι ομορφιές της Αθήνας, αλλά και το ταξίδι προς τη Ρόδο που θα κάνουν για να γυρίσουν στην πατρίδα τους, μάλλον θα βοηθήσουν για να ξεπεράσουν την απογοήτευση από τον αποκλεισμό της τούρκικης ομάδας..

eep logo

ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ