Ετοιμάζεται «λίφτινγκ» στην Ιωνίδειο!

Σύσσωμη η εκπαιδευτική «οικογένεια» της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αποφοίτων Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, παρευρέθηκε την Τρίτη σε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη.

Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν επί τάπητος και αναλυτικά από όλους τους θεσμικούς φορείς της Σχολής μας το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σχολή σε ζητήματα εξοπλισμού, προμηθειών και κτιριακών υποδομών, ενώ δόθηκε στον κ. Δήμαρχο έγγραφο με αναλυτική καταγραφή και προτεραιοποίηση των ελλείψεων και των αναγκών της Σχολής.

Η Δημοτική Αρχή έτεινε ευήκοα ώτα, αναγνώρισε τη βασιμότητα των αιτημάτων και δεσμεύθηκε να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα της Σχολής, σε συνεργασία με την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Την Δευτέρα το πρωί οι συναρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κ.κ. Λιακόσταυρος και Μοράντζης, με κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων, θα επισκεφθούν τη Σχολή, προκειμένου να εξειδικευτούν έτι περαιτέρω και σε τεχνικό επίπεδο, όλα τα ζητήματα που τέθηκαν και αφορούν την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, εκτός του Δημάρχου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Λιακόσταυρος και Μοράντζης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ταταρόπουλος.

Από την «οικογένεια» της Σχολής παρευρέθηκαν οι Διευθυντές του Λυκείου και του Γυμνασίου κ. Ματάκιας και κ. Γεώργα, η Πρόεδρος του ΣΓΚ Λυκείου κ. Μανταγάρη, ο Γραμματέας του ΣΓΚ Γυμνασίου κ. Σταθάκος, εκ μέρους του Συμβουλίου Στήριξης Σχολείου ο Αντιπρόεδρος κ. Μπουρλετίδης και από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων ο Πρόεδρος κ. Ευσταθόπουλος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Αποφοίτων Μιλτιάδης Κλαπαδάκης.

Όπως σημειώνει σε ανάρτηση του ο Γενικός Γραμματέας του (εδώ και χρόνια ιδιαίτερα δραστήριου) Συνδέσμου Αποφοίτων, Μιλτιάδης Κλαπαδάκης, ο Σύνδεσμος, σε αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς της Σχολής, θα συνεχίσει να παρεμβαίνει, με στόχο την συνεχή βελτίωση των υποδομών του αγαπημένου μας σχολείου!

eep logo