Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για τον Θρύλο!

Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα ανήμερα την Πρωτοχρονιά τον Ζέλσον Μαρτίνς, για να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσης. Προσγειώνεται απόψε στο «Ελ. Βενιζέλος», στις 17:55 ο 28χρονος δεξιός εξτρέμ που αναμένεται να απογειώσεει την ομάδα!

Σύμφωνα με τον Φραμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει μέχρι και το 2026, ενώ η Μονακό θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πολύ γρήγορα αναρριχήθηκε στην ιεραρχία εντός του συλλόγου, φτάνοντας μέχρι την πρώτη ομάδα. Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τα "λιοντάρια" (52 συμμετοχές με 13 γκολ και 13 ασίστ) αποτέλεσαν μάλιστα το διαβατήριο για τη μεγάλη μεταγραφή στην Ατλέτικο, η οποία το 2018 δαπάνησε το ποσό των 22 εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει.

Μετά από μόλις έξι μήνες στην Ισπανία παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Μονακό, η οποία δεν δίστασε το επόμενο καλοκαίρι (του 2019) να τον αγοράσει αντί του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τον Ιανουάριο του 2019 έως το καλοκαίρι του 2023 ο Ζέλσον Μαρτίνς κατέγραψε 129 συμμετοχές με τη φανέλα της Μονακό, με 16 γκολ και 14 ασίστ ως απολογισμό.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Ζέλσον Μαρτίνς έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ έχει επίσης 21 συμμετοχής με την Εθνική Ανδρών της πατρίδας του.

Με πληροφορίες από το sport24.gr

eep logo