«Σπάζουν» τα ρεκόρ τα ελατάκια του Ταξιάρχη

Συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα σπάσουν το ρεκόρ πωλήσεων που πέτυχαν το 2021, οπότε και διέθεσαν εντός και εκτός ελληνικών συνόρων περισσότερα από 32.000 φυσικά έλατα, είναι οι παραγωγοί του ορεινού χωριού του Ταξιάρχη Χαλκιδικής.
Εκφράζοντας χαρά και ικανοποίηση για την αποδοχή που απολαμβάνουν, στέλνουν το μήνυμα ότι θα φροντίσουν να βρουν τον τρόπο να φτάνουν τα χριστουγεννιάτικά τους στολίδια μέχρι και την Κρήτη και όπου αλλού «τα ζητούν», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιάννης Ξάκης.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με την αποδοχή που λαμβάνουμε από τον κόσμο εντός και εκτός ελληνικών συνόρων και ακόμη και αν δεν σπάσουμε το ρεκόρ πωλήσεων του 2021 και παραμείνουμε στα περσινά επίπεδα οπότε και διαθέσαμε περισσότερα από 31.000 δέντρα, είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη», τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Είναι σπουδαίο πράγμα το γεγονός ότι σε τόσο δύσκολους καιρούς, με την ακρίβεια να έχει χτυπήσει "κόκκινο" σε διάφορες υπηρεσίες και αγαθά, πολλοί πολίτες επέλεξαν να βάλουν στα σπίτια τους έλατα Ταξιάρχη. Τους ευχαριστούμε θερμά», τόνισε ο ίδιος.

Πάντως, το ενδιαφέρον για τα έλατα του Ταξιάρχη ολοένα και αυξάνει. Ο πρόεδρος της κοινότητας του Ταξιάρχη και ελατοπαραγωγός τόνισε: «μόλις χθες με πήρε μια κυρία από την Κρήτη ζητώντας μου χριστουγεννιάτικα έλατα και της υποσχέθηκα ότι αν όχι φέτος, τότε σίγουρα από το επόμενο έτος θα φροντίσουμε να βρεθεί τρόπος και να ταξιδεύουν τα δέντρα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου τα λαχταρούν».

 

 

eep logo