Όλοι Darling!

darling bar

Αν θες να δεις τους πάντες στον Πειραιά, δεν χρειάζεται να κουράζεσαι και να ψάχνεις δεξιά και αριστερά!
Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώθηκε το Σάββατο, αργά το βράδυ, όταν στον πεζόδρομο της Δραγάτση, δίπλα στο οψέποτε κατασκευαστεί Δικαστικό Μέγαρο, την παλιά Ράλλειο δηλαδή, στο ολοκαίνουριο Darling ήταν οι πάντες. Από τις ένδεκα έως τη μία περίπου, το Portnet (που ήταν εκεί) κατέγραψε σε διάφορες παρέες τις παρουσίες πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων.
Ήταν εκεί και ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος με τη σύζυγο του Νόρα Μιχαλολιάκου και ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης μετά της συζύγου του και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Βεντούρης, η δημοσιογράφος Μαριτίνη Ζαφειριάδου και ο (και) «δικός μας» Νότης Ανανιάδης και ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Ηλίας Σαλπέας και ο σημαντικός για τον Πειραιά και το λιμάνι επιχειρηματίας Γιάννης Πολυχρονόπουλος μετά συζύγου, θυγατέρας – προέδρου της HEMEXPO Ελένης Πολυχρονοπούλου - και εγγονής(!) και ο επιχειρηματίας της ιστορικής επιχειρηματικής οικογένειας Μ.Σωτηρίου μετά της συζύγου του. Αλλά και ο επιχειρηματίας, νεόκοπος εκπρόσωπος τύπου της μυστικής οργάνωσης "Πριγκηπάτο του Πειραιά", Νίκος Λαγάνης, ομοίως μετά της συζύγου του και τέκνων.
Μετά από όλη αυτή την κοσμοσυρροή, πώς να μην απολαμβάνει το πούρο του με τη συντροφιά της συζύγου του ο δημιουργός του Darling, γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, επιχειρηματίας σε πολλά επίπεδα και στη ναυτιλία, Ανδρέας Πολέμης;