Ο …ρυθμιστής των λιμανιών

pitsiorlas stergios

Ο εικονιζόμενος Στέργιος Πιτσιόρλας, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (που αφού καταργήθηκε, ξεκαταργήθηκε..) είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο άνθρωπος κλειδί για το μέλλον (και) των λιμανιών – ιδίως των δύο εισηγμένων, του ΟΛΠ και του ΟΛΘ.
Προερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη ο Στέργιος Πιτσιόρλας, θεωρείται ότι θα έχει καθοριστικό ρόλο για τη συγκρότηση της νέας Διοίκησης του ΟΛΘ που θα προκύψει μετά τη σημερινή Γενική Συνέλευση, ενώ βαρύνουσας σημασίας θα είναι ο λόγος του και στις όποιες εξελίξεις γίνουν στον ΟΛΠ.
Με πολιτική προέλευση από το ΚΚΕ Εσωτερικού και την ΕΑΡ, στη συνέχεια κορυφαίο στέλεχος του Συνασπισμού και εξ απορρήτων του Νίκου Κωνσταντόπουλου θεωρείται – και είναι – στέλεχος που δε έχει ανάγκη «καθοδήγησης». Άλλωστε, …θρύλοι της Αριστεράς από τη δεκαετία του 90 τον θέλουν να είναι εκείνος που ανακάλυψε ένα ταλεντάκι στη νεολαία του Συνασπισμού και το ανέδειξε. Το …ταλεντάκι είναι ο σημερινός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ίσως μάλιστα σε αυτή η στενή σχέση του Στέργιου Πιτσιόρλα με τον πρωθυπουργό να οφείλεται και η ελάχιστη έως μηδενική ανάμειξη που φαίνεται πλέον να έχει ο υπ.Ναυτιλίας Θ.Δρίτσας με το θέμα των διοικήσεων των λιμανιών.

eep logo