Παρουσίες στο γλέντι της ΔΗΜΑΡ…

trapalis papadopoulos theoxaropoulos

Μπορεί η ΔΗΜΑΡ να μη φημιζόταν ποτέ για τη μαζικότητά της - ούτε καν τα χρόνια του 6.5% και της συμμετοχής της στην κυβέρνηση - αλλά στις συνεστιάσεις και στα γλέντια αρίστευε!

Έτσι και την Κυριακή η συνεστίαση της ΔΗΜΑΡ Πειραιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήταν εκεί παλιά και ενεργά μέλη της, φίλοι από άλλους χώρους και φυσικά ο Πρόεδρός της Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος διακρίνεται στη φωτογραφία δίπλα στον κατά το παρελθόν εκπρόσωπο του κόμματος Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Τράπαλη που εκπροσώπησε την ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Πειραιά στην εκδήλωση.

Φυσικά οι συζητήσεις είχαν να κάνουν κυρίως με τις πολιτικές εξελίξεις και την πιθανότητα διεξαγωγής εκλογών μέσα στο 2018. Στα πηγαδάκια και στα τραπέζια πάντως κυρίαρχο ζήτημα ήταν το ποιοι θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής στην Α΄ και την Β΄ Πειραιά, όποτε κι αν γίνουν εκλογές.

Το Portnet πάντως είδε στη συνεστίαση αρκετά στελέχη για τα οποία έχει ακουστεί ότι θα μπορούσαν να είναι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής. Και βέβαια δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια εβδομάδα (η προηγούμενη ήταν την περασμένη Δευτέρα στην παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Λυκούδη που οργάνωσε η Π3) ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος, που έχει ακουστεί για την Α΄ Πειραιά εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στην πόλη.

eep logo