«Γραμμή» κάτω από τη γέφυρα!

kouvelis stamataki lykoudis dafnis gavrilis

Λες κι έπεσε «γραμμή» και στην πρεμιέρα του ομώνυμης μαύρης κωμωδίας που παρουσίασε ο Θεατρικός Οργανισμός «κάτω από τη γέφυρα» το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, όχι μόνο του Πειραιά.

Στην μικρή δεξίωση που οργάνωσε μετά την παράσταση ο Νίκος Δαφνής για τους φίλους του θεάτρου, υπήρξαν μάλιστα και απρόσμενες συναντήσεις.
Ίσως για πρώτη φορά μετά τη διάσπαση της ΔΗΜΑΡ, ήρθαν τόσο κοντά ο Φώτης Κουβέλης και ο Σπύρος Λυκούδης, οι οποίοι μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Πειραιά Ελένη Σταματάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, τον σκηνοθέτη Νίκο Δαφνή και τον δημοσιογράφο Νότη Ανανιάδη, οι οποίοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα.

kouvelis lykoudis dafnis

Για την ιστορία, η «μαύρη» κωμωδία (;) «Η Γραμμή» του Israel Horovitz, παρουσιάζεται στο θέατρο «κάτω από τη γέφυρα» σε μετάφραση Αλέξη Καλλίτση, σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη, χορογραφία Μαρίζας Τσίγκα και με τους ηθοποιούς Αργύρη Αποστόλου, Γιάννη Δρίτσα, Κώστα Κλάδη, Κων/να Σαραντοπούλου και Νίκο Σταματόπουλο.
Κάθε Σάββατο στις 9 και Κυριακή στις 7 το βράδυ.

gavrilis kouvelis

eep logo