Ο Μίμης Ανδρουλάκης στον Πειραιά!

mimis moralis

Το τελευταίο του βιβλίο «Σαλός Θεού-Ο μυστικός Μίκης» προσέφερε στον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη ο Μίμης Ανδρουλάκης. Ο πρώην βουλευτής (κατά το παρελθόν και Πειραιά) επισκέφθηκε τον Γιάννη Μώραλη στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Μάλιστα, η παρουσίαση του βιβλίου του θα γίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τον Φεβρουάριο και σύμφωνα με πληροφορίες του Portnet, θα έχει ένα ξεχωριστό ύφος.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης Στέφανος Κορκολής θα «ντύσει» μουσικά κάποια κεφάλαια του βιβλίου με μουσική που γράφτηκε ειδικά γι’ αυτά, η οποία θα ακουστεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση του βιβλίου.

mimis mpratsolis antonakou

Βέβαια η κάθοδος του Μίμη Ανδρουλάκη στον Πειραιά δεν περιορίστηκε μόνο στη επίσκεψή του στο Δημαρχείο, αφού όπως φαίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Portnet, ο Μίμης συναντήθηκε με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Νίκο Διαμαντή, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΡΑΠ Τάκη Αβραμίδη και Στέλιο Μπρατσόλη και την πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σταυρούλα Αντωνάκου.

mimis mpratsolis avramidis

mimis diamantis

Η πιο ξεχωριστή στιγμή όμως ήταν η τυχαία συνάντησή του μπροστά στο Δημαρχείο με τον θρυλικό φορ του Ολυμπιακού, Νίκο Γιούτσο.

mimis gioutsos

eep logo