Στο “Pireas” στο Μόντρεαλ ο παγκόσμιος Πετρούνιας!

petrounias montreal

Με το τραγούδι του Βασίλη Καρρά “Δε πάω πουθενά” γιόρτασε την νίκη του ο “άρχοντας των δαχτυλιδιών” Λευτέρης Πετρούνιας, μετά το τέλος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής στο ελληνικό εστιατόριο “Pireas” στην παλιά πόλη του Μόντρεαλ.

Τη βραδιά του εορτασμού για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου διοργάνωσε το ομογενειακό περιοδικό Greek Vision, από τον εκδότη του Παντελή Στεφανίδη για να τιμήσει όλη την αποστολή που έφερε εις πέρας αυτόν τον άθλο με πρωτεργάτη τον 26 χρονο αθλητή.
Ήταν όλα τα μέλη της αποστολής εκεί μαζί για να γιορτάσουν το μετάλλιο. Ο προπονητής του Πετρούνια Δημήτρης Ράφτης, ο Γιώργος Αγγέλου, ο πρόεδρος της Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Βασιλειάδης αλλά και ο βετεράνος χρυσός ολυμπιονίκης στην Ατλάντα Ιωάννης Μελισσανίδης.
Το κέφι άναψε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον Πετρούνια να παίρνει τη σκυτάλη από τους υπόλοιπους, ρίχνοντας ζεμπεκιές, ενώ το έντονο χειροκρότημα προκάλεσε όταν χτύπαγε παλαμάκια με τα πόδια του, κάνοντας στη κυριολεξία τούμπες στον αέρα.

“Pireas”; Γιατί, θα αναρωτηθεί κανείς. Μα γιατί ο Μανιάτης στην καταγωγή με Πειραιώτη-Μανιάτη εκτελωνιστή πατέρα, ο χρυσός Λευτέρης, διατηρεί πάντα στενές σχέσεις με τρο μεγάλο λιμάνι. Εξ ου και το Greek Vision, από όπου η σχετική πληροφορία, η φωτογραφία και το βίντεο που ακολουθεί, επέλεξε το συγκεκριμένο ελληνικό εστιατόριο.

 

eep logo