Από το μποξ στο kick-boxing!

zambidis

Τέλος δεν έχουν τα βάσανα της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Πειραιά. Δεν πέρασαν λίγες μέρες από την «υπόθεση Τραγάκη» (ως Τρα-γι-κάκη τον αναφέρουν πλέον οι πάντες) και εμφανίζεται (αυτοπροτεινόμενος;) νέος υποψήφιος. Πρόκειται για τον Μιχαλη Ζαμπίδη, παγκόσμιο πρωταθλητή (ή κάτι τέτοιο) του kick-boxing, ο οποίος, εκτός από γόνος των γειτονιών της περιοχής και ίνδαλμα των απανταχού «φουσκωτών», όπως προκύπτει είναι και Νεοδημοκράτης. Και θέλει μάλιστα, να την εκπροσωπήσει στη Βουλή.
Από μια άποψη, μετά την απουσία του Πύρρου Δήμα, έχει όντως το Συνταγματικό Τόξο ανάγκη από κάποιον βουλευτή που να τον βλέπουν και να κάθονται «σαν κότες» οι Χρυσαυγίτες. Από μια άλλη, πάντως, το προφίλ του συμπαθούς πυγμάχου δεν είναι και το πιο ελκυστικό για ένα κόμμα που θέλει να λέγεται φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό.

ΥΓ
Πάντως, ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Ζαμπίδη θα αποτελέσει αναβάθμιση για την ΝΔ στην περιοχή της Β’ Πειραιά. Βλέπετε, ο Γιάννης Τραγάκης είχε διατελέσει κατά το παρελθόν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Πυγμαχίας. Ε, από έναν παράγοντα θα πάμε σε έναν κανονικό πρωταθλητή. Κάτι είναι κι αυτό...

eep logo