Όταν ο Γρηγόρης Ψαριανός θυμήθηκε τον Κώστα Κωσταράκο

psarianos grigoris

Είναι γνωστός για τον αιρετικό, ενίοτε προβοκατόρικο λόγο του, ο βουλευτής με το Ποτάμι και παλιότερα με τη ΔΗΜΑΡ αλλά και με τον Συνασπισμό Γρηγόρης Ψαριανός. Γνωρίζοντας δε πολύ καλά από τα μέσα τους πρώην συντρόφους του στο ΣΥΡΙΖΑ, συχνά τους ασκεί ανελέητη, ίσως και ισοπεδωτική κριτική.
Όπως έκανε πρόσφατα, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, όταν έφτασε να αναρρωτηθεί αν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι όντως αριστερή όπως υποστηρίζει, μήπως ο ίδιος τελικά δεν είναι αριστερός. Και συνέχισε κάνοντας αναφορά στην αριστερά των φοιτητικών του χρόνως, τον Ρήγα Φερραίο επί Χούντας στην τότε Βιομηχανική Πειραιά, το σημερινό Πα.Πει.
Κάπου εκεί, ο Γρηγόρης Ψαριανός θυμήθηκε τον πρώτο του καθοδηγητή στη Βιομηχανική, που δεν ήταν άλλος από τον μεγάλο απόντα εδώ και 18 χρόνια, αντιδήμαρχο Πειραιά επί σειρά ετών, Κώστα Κωσταράκο. «Μια ξεχωριστή, ευγενική φιγούρα, που καμιά σχέση δεν είχε με τους επίγονούς του στο κυβερνών κόμμα» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Ψαριανός αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον μεγάλο αυτοδιοικητικό στέλεχος του Πειραιά και ταυτόχρονα ασκώντας την ανελέητη κριτική που λέγαμε στον ΣΥΡΙΖΑ.

eep logo