Δυο Πειραιώτες...

panoutsos trapalis

Ο Αντώνης Πανούτσος (αριστερά) απασχολεί τις τελευταίες ημέρες έντονα τον ηλεκτρονικό τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της φημολογούμενης καθόδου του στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά! Μάλιστα, ορισμένα, προφανώς πλημμελώς ενημερωμένα Πειραϊκά sites αναρρωτιούνται ή και αμφισβητούν το αν είναι Πειραιώτης.
Ο γνωστός δημοσιογράφος βεβαίως είναι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης, Καλλιπολίτης μάλιστα, εξ ου και Ολυμπιακός, καθώς όπως έχει δηλώσει παλιότερα "τότε στην Καλλίπολη δεν γινόσουν, γεννιόσουν Ολυμπιακός". Μάλιστα οι πιο παλιοί τον θυμούνται , πριν ακόμα γίνει διάσημος αθλητικογράφος, όταν έγραφε σε περιοδικά για μοτοσυκλέτες και ροκ μουσική (!) να συχνάζει σε Πειραϊκά στέκια, όπως το ξακουστό κάποτε στην Καστέλλα «Cock’n’bottle» ή το "Αμερικάνικο" στη Φρεαττύδα.
Το ερώτημα όμως δεν είναι αν είναι Πειραιώτης , ή σε ποια περιφέρεια θα πολιτευτεί, αφού ως αναγνωρίσιμη προσωπικότητα το πιο πιθανό είναι ότι θα έχει πλεονέκτημα έναντι τον συνυποψηφίων του, όπου και αν εκτεθεί. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την επιλογή του να είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία. Κάτι που φυσικά εντάσσεται στην στρατηγική της ΝΔ να συμπεριλάβει στελέχη εκτός των κομματικών τειχών στα ψηφοδέλτιά της .
Την περασμένη Δευτέρα πάντως, ο Αντώνης Πανούτσος βρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η κάθε άλλο παρά Νεοδημοκρατκών αναφορών «Πρωτοβουλία Πολιτών Πειραιά» για την Kεντροαριστερά, αποδεικνύοντας ότι πρωτίστως είναι ενεργός πολίτης. Η φωτογραφία άλλωστε, που κατ΄αποκλειστικότητα δημοσιεύει το Portnet, στην οποία εικονίζεται με το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πειραιά Γιώργο Τράπαλη, έχεi τραβηχτεί στο Liberty της Παλαιολόγου, όπου μια μεγάλη παρέα πήγε για ένα ποτό μετά την εκδήλωση της Δευτέρας.

eep logo