«Παιχνίδι Κέντρου» στο Δημοτικό!

notis mini

Το απόγευμα στις 7.30 θα παρουσιάζεται στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά το τελευταίο βιβλίο του »δικού μας» Νότη Ανανιάδη «Παιχνίδι Κέντρου». Μια άσκηση ύφους, θα μπορούσε να πει κανείς, αφού επί ένα χρόνο, από το «κολασμένο» καλοκαίρι του 2015 μέχρι το καλοκαίρι του 2016 ο δημοσιογράφος κατέγραφε και σχολίαζε την πολιτική με αθλητικούς όρους και αναφορές. Αλλά μερικές φορές έκανε και το αντίθετο, αφού με αφορμή αθλητικά γεγονότα προχωρούσε σε πολιτκό σχολιασμό. Μια επιλογή αυτών των χρονογραφημάτων αποτελεί το «Παιχνίδι Κέντρου», το όνομα του οποίου προήλθε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο συγγραφέας Αναγνώστης Κέντρος.
Εχει άλλωστε το ενδιαφέρον του η εισαγωγική στο βιβλίο αρχική φανταστική «συνομιλία» του Νότη Ανανιάδη με τον Αναγνώστη Κέντρο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας, ο πρώην υπουργός και δήμαρχος Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο δημοσιογράφος και πρώην αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. Επίσης θα χαιρετήσουν ο πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Νίκος Διαμαντής.

eep logo