Ταράτσα με ... άποψη

Mary Pickford bar view

Το καλοκαίρι ήλθε (όσο κι αν κάνει «κόνξες» ο καιρός) και μαζί του έφτασε μια μοναδική ...ταράτσα.

Η ομάδα του Baba au Rum και η ομάδα του Βαρούλκου, δύο από τις πιο δυνατές παρουσίες στον γαστρονομικό χάρτη της Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στην ταράτσα του Βαρούλκο Seaside, με την υπογραφή του Θάνου Πουρναρούς στα cocktail και της ομάδας του Βαρούλκου με τον Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Παρίκο στις θαλασσινές γεύσεις που τα συνοδεύουν. Το νέο bar concept έχει το όνομα και τη λάμψη της Mary Pickford, της μυθικής χολιγουντιανής σταρ που μεσουρανούσε στην καρδιά της αρτ ντεκό και των υπερατλαντικών ταξιδιών.

«Το concept γεννήθηκε την στιγμή που κοιτάξαμε την θέα από την οροφή του Βαρούλκου», λέει ο Θάνος Προυναρούς. «Το μυαλό μας αφέθηκε στις αισθήσεις και ταξίδεψε νοερά σε μακρινές θάλασσες και λιμάνια. Με διάθεση λογοτεχνική αναζητήσαμε τον μυθιστορηματικό μας εαυτό και τον βρήκαμε να κοιτά τα κύματα από την κουπαστή ενός υπερωκεανείου. Από αυτά που στις αρχές του αιώνα ένωναν τις ηπείρους, διακοσμημένα με απαράμιλλη αισθητική. Έναν τέτοιο χώρο θελήσαμε να δημιουργήσουμε και να μοιραστούμε μαζί σας.» Έναν χώρο που ξυπνά τις αισθήσεις.
Με τη μαγευτική θέα του Μικρολίμανου που φτάνει μέχρι τη φωτισμένη Ακρόπολη να σε ταξιδεύει στο χρόνο. Με τα αρώματα των εξωτικών φρούτων να μπλέκονται με τα προκλητικά bitters, τα βότανα, τα ψαγμένα spirits και τα δημιουργικά finger food, που κλείνουν μέσα τους μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.

eep logo