Ερυθρόλευκη τρέλα και στη λογοτεχνία!

erythrolefki trella

Ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είμαστε «τρελοί» με την ομάδα μας είναι γνωστό. Η τρέλα αυτή πάντως διαπερνά όλα τα επίπεδα και φτάνει μέχρι και την λογοτεχνία. Αυτό αποδεικνύει τουλάχιστον ο συγραφέας Κώστας Κρεμμύδας με το βιβλίο του «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΡΕΛΑ, Κόκκινες τουλίπες στον Κολωνό».

Το βιβλίο που θα παροσυιαστεί από την Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Μανδραγόρας» την ,Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στις 19.30 στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29 &Καραολή και Δημητρίου) , θα μιλήσουν: ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος του ΕΑΠ Βασίλης Καρδάσης, ο Πέτρος Κόκκαλης Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Κόκκαλη, ο συγγραφέας Βασίλης Λαδάς, ο συγγραφέας-Σχολικός Σύμβουλος Πειραιά και Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων Αντώνης Μαστραπάς και η Λίτσα Μπαφούνη Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά

Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακουστεί και ο ιστορικός ύμνος του Ολυμπιακού, που συνέθεσε το 1931 ο Γιάγκος Λαουτάρης, ενώ στο πιάνο θα είναι ο γιος του Δημήτρης Λαουτάρης.

eep logo